איך אני מקליט את עצמי במחשב?

• הוסף לסימניות
אודה לכל הדרכה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הביא תוצאה.
תתקין מכאן
ואם אתה רוצה בתוכנה יש לך את זה, בעברית וקלה מאד

• הוסף לסימניות
תתקין מכאן
תודה, לא ראיתי שהתוכנה בעברית.
בפועל פתחתי והקלטתי, איך אני מוריד זאת כעת?

• הוסף לסימניות
בפועל פתחתי, מה אני עושה כעת?
בתוכנה?
לחיצה על הכפתור האדום - מתחיל להקליט
לחיצה על על הכפתור השחור (הריבוע) - מפסיק להקליט
לשמירה - קובץ>>Export
יש עוד המון אפשרויות לערוך לחתוך וכו', אבל זה בגדול

• הוסף לסימניות
בתוכנה?
לחיצה על הכפתור האדום - מתחיל להקליט
לחיצה על על הכפתור השחור (הריבוע) - מפסיק להקליט
לשמירה - קובץ>>Export
יש עוד המון אפשרויות לערוך לחתוך וכו', אבל זה בגדול
יש לך אפשרות להדריך אותי טלפונית?

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תתקין מכאן
יש באיזה מקום להוריד גם תוכנה של צילום - שאוכל לצלם פשוט עם המצלמה שבמחשב, במקום לצלם במצלמה ואז להכניס את הכרטיס למחשב וכו'? תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש באיזה מקום להוריד גם תוכנה של צילום - שאוכל לצלם פשוט עם המצלמה שבמחשב, במקום לצלם במצלמה ואז להכניס את הכרטיס למחשב וכו'? תודה רבה.
בנייד או בנייח?
במחשב נייד יש מצלמה מובנית (חפש בהתחל "מצלמה"), אבל אין מה להשוות את האיכות, זה הבדל שמים וארץ...
בנייח אין אבל אפשר לקנות בנפרד

• הוסף לסימניות
בנייד או בנייח?
במחשב נייד יש מצלמה מובנית (חפש בהתחל "מצלמה"), אבל אין מה להשוות את האיכות, זה הבדל שמים וארץ...
בנייח אין אבל אפשר לקנות בנפרד
בנייד, אינני מוצא בהתחל.

• הוסף לסימניות
בנייד, אינני מוצא בהתחל.
תוריד מכאן (תבדוק שיש למעלה בכלל מצלמה..)

• הוסף לסימניות
תוריד מכאן (תבדוק שיש למעלה בכלל מצלמה..)
חסום.
יש לי מצלמה כמובן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה