דרוש מידע איך אני משיגה קופון לאמזון

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות פריט שעולה קצת יותר מ-75$ יש אתרי קופנים או משהו שאני יכול להוזיל את העלות ולא לשלם מכס?
אולי מישהו יודע מה זה הכרטיסי מתנה שלהם זה יכול להוזיל לעשות לי הנחה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לפעמים שווה לחפש קצת ולפעמים מוצאים פריט זהה במחיר טיפה יותר נמוך.

אם תביאי את הקישור למוצר עצמו אנסה לבדוק עם כלי יותר מקצועי לגבי תוצאה זולה יותר.

לגבי קופונים הכי מוצלח שראיתי עכשיו זה 80% הנחה על מצלמת רשת שזה יוצא 7$ (והמשלוח עוד 10$)

ולגבי הכרטיס מתנה לעיתים רחוקות קורא שהם עושים מבצע שמי שקונה 50$ מקבל 10$ מתנה אך זה לא יעשה הנחה במכס.

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור (וזה מאמזון אנגליה)

הדגם טיפה שונה אבל שווה לחפש גם שם.

בנוסף תמיד תתחילו את הקניה באמזון עם ההקדמה SMILE.AMAZON.COM או באמזון אנגליה עם ההקדמה smile.amazon.co.uk כי אז אמזון תורמת 0.5% מהקניה לצדקה וישנם עשרות ישיבות ברשימה.

• הוסף לסימניות
שווה גם לבדוק ב6PM

ואני די ממליץ על המשלוחים של MYUS והעלתי היום דוגמא (כי העלות שלהם לפי משקל פיזי ולא נפחי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה