כללי איך אני מתחילה לעבוד?

• הוסף לסימניות
איך אתם מתחילים לעצב כשמבקשים מכם עבודה?
מה השלבים? אני לא מתכוונת לבניית לוגו/ פרסומת/ מיתוג- שאז צריך בריף מסודר.
אלא לדברים יותר 'בקטנה' כמו פלייר, שלט, הזמנות למינהן?
אני שואלת כי אני מרגישה שאני בבעיה עם זה, שאני קודם כל מחפשת בפרוג איזה השראה, ואח"כ משוטטת ב freekip/ all free ואז מבזבזת שעות רק כדי לחפש חומר לעבוד איתו. (ולא תמיד אני מתחברת לתוצאה הסופית...)
אני שואלת את הגרפיקאיות המשופשפות שביננו:
1. איך נכון להתחיל לעבוד?
2. איך אני גורמת לעצמי לחשוב בזריזות על רעיון ולבצע טיקטק בלי להמרח עם משהו כ"כ פשוט- במשך שעות.

מקווה שהובנתי :rolleyes::confused:
תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
תחשבי קודם כל מה המסר שאת רוצה להעביר
אח"כ תחשבי מה הסגנון שנראה לך שיתאים לעבודה
אח"כ תבני לפי הסגנון

בכל מקרה כדאי להכין לעצמך מאגר של חומר כדי שלא ייקח לך זמן רב
זה מגיע עם הנסיון
טיול במרחבי הרשת הרבה פעמים נותן לנו את המודעות לצורת המוצר וזהו שלב הכרחי
בהתחלה עובדים לאט אבל בסוף מגיעים לתוצאות
הרבה הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה