כללי איך אני עושה באילוסטרייטור קו עם גרדיאנט?

• הוסף לסימניות
בס"ד
ב-cs6 אפשר להחיל על קו גרדיאנט, פשוט למלות את הקו בגרדיאנט (ויש בפאנל הקו אפשרויות לצורת מילוי הקו).

• הוסף לסימניות
לענ"ד אפשר רק ע"י שהופכים את הקו לצורה.

• הוסף לסימניות
אפשר גם ע"י ה-Blend בתפריט Object.

• הוסף לסימניות
לא הולך עם הבלנד???
זה מה שיצא לי תוך רגע.

(אם את צריכה פירוט אני אפרט בשמחה)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    636 ביטים · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אז ככה,
תצרי ריבוע אחד בצבע רצוי ובמרחק ממנו ריבוע שני באותו גודל בצבע אחר תבחרי את שניהם, לכי לתפריט Object-Blend-make.
אם זה לא מסתדר, לכי להגדרות של הבלנד Object-Blend-Blend Options ושם תבחרי באפשרות Smooth Color.
זהו, המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד-
תבחרי את הקו
בתפריט object
path
outline strok

הקו הפך לצורה, והגרדיאנט יופיע כמילוי לאותה צורה.

• הוסף לסימניות
אם כבר בלנד אפשר לצייר מלבן צר ללא STROKE ולמלאות בגרדיאנט. לא צריך את הבלנד.
אני הבנתי קו מתאר של צורה ללא הצורה.לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמי;1067599:
לענ"ד אפשר רק ע"י שהופכים את הקו לצורה.

נכתב ע"י saranus;1067601:

ככה עושים את זה בקלות:

בוחרים את הקו
object ____path______outline strok
הקו נהפך לצורה ואז ממלאים את הקו בצבע מעבר כמו כל צורה רגילה.

• הוסף לסימניות
העניין הוא שיש לי ריבוע עם קו מעוצב ואני צריכה שהוא יהיה גרדיאנט, ולא הצלחתי לעשות בכל הדרכים שנתנו פה להפוך את המסגרת של הריבוע וכו' וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י saranus;1067813:
העניין הוא שיש לי ריבוע עם קו מעוצב ואני צריכה שהוא יהיה גרדיאנט, ולא הצלחתי לעשות בכל הדרכים שנתנו פה להפוך את המסגרת של הריבוע וכו' וכו'...

אפשר לשים אובייקט אחר מתחתיו, להגדיל מעט, ולתת לאובייקט עצמו גרדציה, ולא לקו

קבצים מצורפים

• gred.PNG
    KB 24.3 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה