דרוש מידע איך אני עושה ווידיאו מעצמי?...

• הוסף לסימניות
אני רוצה למסור איזו שיחה ולשלוח אותה לכמה מכרים.
יש לי מצלמת אינטרנט, שאני מפעיל בג'ימייל שנקרא שם MEET, איך אני יכול לעשות שמירה להסרטה שאני עושה כדי שאוכל להעביר?
מקווה שהובנתי
תודה

• הוסף לסימניות
יש לווינדוס אפליקציה - חפשו ב"התחל/START" את המילה CAMERA ושם יש אפשרות לצלם ויש אפשרות להסריט.

• הוסף לסימניות
אפשר בזום

• הוסף לסימניות
יש המון דרכים
ישנה תוכנה חינמית ופשוטה להתקנה ותפעול [בעברית]
שנקראת OBS
שזו למעשה תוכנה שמעלים בה סטרימינג, אבל יש שם אפשרות להקלטה
אתה יכול לבחור את הרקע, לבחור את המקור שמע.
וזו אחת התוכנות הכי טובות לצילום אישי, ופשוטה מאד לתפעול.

אני משתמש איתה המון. [להרבה דברים]

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אבל אין לי מושג מה זה
פתוח בנטפרי?
במייל של גוגל, יש אפשרות לווידאו
כמובן שפתוח בנטפרי [לא יודע האם בכל המסלולים, אבל אם יש אפשרות לצ'אט במייל, אז פתוח]

1698571719801.png

• הוסף לסימניות
אני רוצה למסור איזו שיחה ולשלוח אותה לכמה מכרים.
יש לי מצלמת אינטרנט, שאני מפעיל בג'ימייל שנקרא שם MEET, איך אני יכול לעשות שמירה להסרטה שאני עושה כדי שאוכל להעביר?
מקווה שהובנתי
תודה
רק במנוי פרימיום בגוגל אפשר להקליט במיט
1698572666790.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה