רכבים איך אני צובעת את הרכב שלי?

• הוסף לסימניות
יש לי רכב טרנטה אבל ב"ה משמש אותנו בנאמנות, בשנה האחרונה הוא התחיל ממש להתקלף מקדימה במכסה מנוע בעיקר ועכשיו גיליתי כתם חלודה חדש.
לא שווה לי לקחת אותו לצביעה כמובן, אבל א"א לסבול את המצב הנוכחישנראה לי רק ילך ויחמיר.
רציתי לדעת אולי מישהו יודע על אפשרות לצביעה עצמית זולה או איזה רעיון בסגנון?

• הוסף לסימניות
אולי רק את מכסה המנוע אפשר לצבוע עם ספריי צבע
(אבא שלי עושה את זה לתיקוני צבע מקומיים, נראה לי פחות רלוונטי על שטח כזה גדול כמו כל הרכב)

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה כל הרכב, בעיקר את הקדימה.
באיזה ספריי הוא משתמש?

• הוסף לסימניות
אם יש כבר סימני חלודה רק ספריי לא מספיק
צריך נייר זכוכית על בסיס בד
משייפים עם מים
מורחים בסיס לצבע נגד חלודה
ורק בסוף ספריי צבע
כל טמבור יודע להסביר את זה.

רק אל תצפי לתוצאה מושלמת..

• הוסף לסימניות
יש לי רכב טרנטה אבל ב"ה משמש אותנו בנאמנות, בשנה האחרונה הוא התחיל ממש להתקלף מקדימה במכסה מנוע בעיקר ועכשיו גיליתי כתם חלודה חדש.
לא שווה לי לקחת אותו לצביעה כמובן, אבל א"א לסבול את המצב הנוכחישנראה לי רק ילך ויחמיר.
כל הכבוד!!!!

• הוסף לסימניות
שמעתי מחברים שעשו בכפרים צבע תנור בממש זול אבל אין לי נסיון אישי עם זה
ממליץ לך להיכנס לרכבים זה לזה שם יש הרבה חברה שהתנסו בזה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם יש כבר סימני חלודה רק ספריי לא מספיק
צריך נייר זכוכית על בסיס בד
משייפים עם מים
מורחים בסיס לצבע נגד חלודה
ורק בסוף ספריי צבע
כל טמבור יודע להסביר את זה.

רק אל תצפי לתוצאה מושלמת..
תודה על ההרחבה, רק שאלה לגבי הספריי, זה צבע מיוחד לרכב?

כל הכבוד!!!!
על מה ??

שמעתי מחברים שעשו בכפרים צבע תנור בממש זול אבל אין לי נסיון אישי עם זה
ממליץ לך להיכנס לרכבים זה לזה שם יש הרבה חברה שהתנסו בזה
בהצלחה
מפחיד מידי

• הוסף לסימניות
יפה לראות שאנשים תופסים יוזמה לעשות לבד
ועוד בכאלה דברים!
רק מנסה לדמיין טרנטא צבועה ע"י אדם באיזה ספריי צבע יכול לצאת מגניב..... :sne:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני השתמשתי בספריי צבע רגיל (אצלי הרכב היה שחור מבריק, קניתי ספריי צבע בכמה שקלים ג"כ שחור מבריק) עשיתי את זה בגלל הטסט, אבל כשקלטתי שזה ממש הצבע של הרכב עברתי כמעט על כל האוטו :D

• הוסף לסימניות
חבל באמת שזה לא הולך- רכב בעיצוב אישי, ואז באמת נוכל להתפרע עם הספריי...
אולי אני אתחיל בזה :unsure:?

• הוסף לסימניות
יש צבעים מיוחדים לרכב [אפשר לקנות באלי אקספרס בזול] וכמו שאמרו מצריך שיוף ועבודה
יש על זה הרבה סרטונים ביוטיוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על ההרחבה, רק שאלה לגבי הספריי, זה צבע מיוחד לרכב?
3 אפשרויות:
1. לתת לילדים תעסוקה לערב פסח כמו בתמונה.. ( :
2. ללכת לחנות של אביזרי רכב (בסגנון אוטו דיפו) ולקנות ספריי מתאים לצבע הרכב
3. טמבור, 12 שקל למיכל ספריי צבע למתכת

images.jpg

• הוסף לסימניות
כלומר, אתה לא רוצה להסתכן אבל מנצל מישהו אחר, משלם לו כמה פרוטות כדי שיסכן את החיים שלו על מנת לחסוך לך כסף? מזעזע בעיני!
וואוו איך זה להפוך את הקערה.....
לא מסכן אף אחד ....
יש אנשים שעושים את זה מרצונם, אף אחד לא מכריח אותם!
זה עבודתם !
לוקחים את הרכב ומחזירים
יש פה גם עניין של זמן והתעסקות וכו'

• הוסף לסימניות
כלומר, אתה לא רוצה להסתכן אבל מנצל מישהו אחר, משלם לו כמה פרוטות כדי שיסכן את החיים שלו על מנת לחסוך לך כסף? מזעזע בעיני!
יש אנשים שמסתכנים בטיפוס על גגות רעפים,
יש אנשים שמסתכנים בשימוש במכשירים מסוכנים,
"ואליו הוא נושא את נפשו",

הטענה היחידה היא במקרה שהסכנה היא גבוהה מידי ואסורה על פי ההלכה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה