איך אני שומרת פרסט חדש שאני יוצרת?

• הוסף לסימניות
יצרתי על אובייקט כמה אפקטים איך אני שומרת אותם בתור פרסט חדש?

• הוסף לסימניות
בפרימייר- בחירת התמונה, לחצן ימני על motion/ opacity/ האפקט הרצוי, בחירה ב- save preset בחירת שם ואישור.

באפטר- בחירת הקובץ הרצוי, לחיצה על מקש E יפתח את כל האפקטים, בחירת האפקטים הרצויים, ואז בחירה ב- animation- apply animation preset יפתח לך חלון בו תבחרי שם לפריסט החדש שלך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הopacit זה בתוך הלשונית show clip keyframes? כי לא הצלחתי לעשות את שכתבת.
אני רוצה שיהיה לי פרסט אחד שמכיל כמה אפקטים ביחד לדוג': גם קצוות מרוככות וגם שחור לבן וגם וכו'... בכלל יש אפשרות כזאת או שרק דמיינתי?

• הוסף לסימניות
בוודאי שישנה אפשרות!
את פותחת מה שאת רוצה בחלון של השכבות לדוגמא:
יש לך קובץ עם משחק בשקיפות, עוד 2 אפקטים ושינוי בגודל.
את פותחת את הכל בחלון השכבות- (ע"י לחיצה של T, P ו- E)
לאחר שהכל פתוח את בוחרת את הכל ושומרת פריסט כפי שפורט, ואז מופיע לך פריסט אחד שמכיל כמה אפקטים.

עוד רגע אצרף לך תמונת מסך.

• הוסף לסימניות
בפרימייר-
את בוחרת בחלון הeffects control את שמות האפקטים שאת רוצה לשמור. (בערת מקש CTRL) ולוחצת על המשולש הקטן שבחלון למעלה בצד ימין, שם בחרי save preset שמרי בשם ואשרי.
שימי לב, שלא נשארת רק עם אפקט אחד, ושאר האפקטים השתחררו מהבחירה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה