איך אני?

• הוסף לסימניות
לא למדתי צילום, אבל לומדים (והמון) מהפורום, והאהבה לזה,
צילמתי וערכתי ברור לי שהאיכות לא מתקרבת למצלמה מקצועית של צלמים
אשמח לח"וד, בעיקר לגבי העריכה ערכתי אותן בפוטושופ, מבחינת צבעים, חדות(-הטשטוש מאחורה לא טוב עדיין כי זה לא סופי)-זה טוב?
אלפי תודות, תנקס
אה, ומה לדעתכם התמונה הכי טובה?

קבצים מצורפים

• לפרוגגג.jpg
    3.5 MB · צפיות: 13
  • קאפה2.jpg
    3.4 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
והנה עוד

קבצים מצורפים

• 66543.jpg
    1.1 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
קאפה 2

• הוסף לסימניות
אבל היא חשוכה, ולא מצליחה להבהיר אותה מה עושים?

• הוסף לסימניות
עוד, האיכות ירדה כי הוא היה מדי כבד להעלות,-אגב מה עושים כשיש שמש, כמו זה שעל הפוני שלה? אני יודשעת שצריך להימנע מזה,אבל איך מסדרים את זה אחרי הצילום?

קבצים מצורפים

• 09999.jpg
    KB 244 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
החוכמה ליצור את העומק שדה, (ה.. נו.. המטושטש הזה מסביב) ע"י המצלמה באופן טבעי, ולא ע"י פ"ש, למשל לפתוח צמצם, ולפי התאורה, פתיחת הצמצם אפשרית, היות ואפשר להעלות מהירות תריס.

• הוסף לסימניות
עם את רוצה באמת חו"ד תצלמי ילד שמותר לעלות ( לא לשכוח לשאול רשות את ההרים ) שיראו את הפנים שלו זה מאוד משנה כי כך אין על מה לחוות דעה ותעלי תמונות פתוחות אני למשל לא הצלחתי לפתוח את הקבצים
המון הצלחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה