מידע איך אסדר את כל המקצבים בקורג לסט אחד כשיש לי 20 סטים וכל אחד מוגדר לסאונדים שלו..

• הוסף לסימניות
אוקי אז יש את הדרך הקשה והמעצבנת להכניס את כל המקצבים ולראות כל מה שמכוון לו שם (ולפעמים כל הסאונדים שלו הם מתקיית היוזר ואז צריך להכניס גם את תיקיות הסאונד) לרשום על דף כל מקצב שאני רוצה לאן הוא מכוון, אח"כ להעתיק את כל הסאונדים הרלוונטיים, לשנות את הגדרות המקצב מאיפה הוא לוקח כל סאונד (כי לפעמים כבר תפוס המיקום המקורי שלו) וכו' וכו' וכו'..
קיצר סיוט שמייאש וגורם לך להגיד מה שיש זה מספיק..
אבל !
אבל יש דברים כ"כ יפים וחדישים בכל הסטים בחוץ.. אז ממש חבל לוותר עליהם.
אז אם מישהו מכיר דרך קלה יותר ונוחה לסדר את המקצבים שלא ירכבו אחד ע"ג הסאונדים של השני. אשמח. מאוד אשמח.
הכלי שלי הוא pa4x אם זה משנה.
כל בעלי הקורג לפה !!
@יוסף יצחק פרקש @שמחת החיים @netanel10 @דוד מרדכי מי עוד ?

• הוסף לסימניות
אוקי אז יש את הדרך הקשה והמעצבנת להכניס את כל המקצבים ולראות כל מה שמכוון לו שם (ולפעמים כל הסאונדים שלו הם מתקיית היוזר ואז צריך להכניס גם את תיקיות הסאונד) לרשום על דף כל מקצב שאני רוצה לאן הוא מכוון, אח"כ להעתיק את כל הסאונדים הרלוונטיים, לשנות את הגדרות המקצב מאיפה הוא לוקח כל סאונד (כי לפעמים כבר תפוס המיקום המקורי שלו) וכו' וכו' וכו'..
קיצר סיוט שמייאש וגורם לך להגיד מה שיש זה מספיק..
אבל !
אבל יש דברים כ"כ יפים וחדישים בכל הסטים בחוץ.. אז ממש חבל לוותר עליהם.
אז אם מישהו מכיר דרך קלה יותר ונוחה לסדר את המקצבים שלא ירכבו אחד ע"ג הסאונדים של השני. אשמח. מאוד אשמח.
הכלי שלי הוא pa4x אם זה משנה.
כל בעלי הקורג לפה !!
@יוסף יצחק פרקש @שמחת החיים @netanel10 @דוד מרדכי מי עוד ?
אני עושה בדיוק את העבודה הזאת, אם אתה מעונין דבר איתי במייל SASON356 גימייל

• הוסף לסימניות
אכן. זה האשכול הנכון.
לא חיפשתי מספיק. מודה ומתוודה.
בכל מקרה.. חזק וברוך.
יש גם את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה