דרוש מידע איך אפשר לדון ל'כף זכות' במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
מה
אפשר להבין שמסתתרים מאחור כאבים, התקשרות בעייתית וטראומות.
מה שנקרא לא תקין...לימוד זכות עצום.
ואגב כשנגשים לברר בנעימות מה קרה
לקחת בחשבון כיוונים לא צפויים
כמו פתרון התעלומה
אך גם לעיתים אם מדובר באדם שממש קשה לו-עלול להוסיף חטא על פשע
לקחת בחשבון שעלולה להיות החמרה בהרגשת הנפגע.
אשריך על הזכות הגדולה להפך בזכותה של הפוגעת
ובעז"ה שתצאי בהרגשה טובה
ואגב אם לא החזרת או ענית שכרך עצום וגדול אנא התפללי לישועה לכל מי שצריך
(יש כאן הרבה בקשות תפילה...)
העולם עומד על בלימה-מי שבולם פיו בשעה קשה.

• הוסף לסימניות
לאחרונה קרה לי מקרה ממש מוזר,
אני נוסעת באוטובוס במושב לידי יושבת מכרה שמדברת עם מישהי במושב ממול -עלי.
כאילו חושבת שאין לי אוזניים, או שהן לא תקינות חלילה. :rolleyes:
מה אני אמורה להגיב? או שלא..
הדברים שאמרה-חשבה היו מקוממים בהחלט מה גם שסתם לכלכה עלי בפני משהי אחרת :mad:
מנסה לדון אותה לכף זכות, ובאמת שלא מצליחה.
פליז תנו עצה, איך להירגע מזה, ופעם הבאה שאראה אותה לא אפלוט לה בטעות משפט שנון כתגובת מחץ.
ממש לא ברור
נשמע תמוה מאד
צריך לנצל את זה לתפילה
זה זמן גדול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה