????ד שמוטה
כעיקרון זה אניזה ממש כואב והילד מחזיק את היד צמוד לגוף
מענייןכאב וחוסר רצון/יכולת. להזיז את היד
וכדאי לטפל בזה כמה שיותר מהר ואצל מישהו מומחה
כשזה קרה לבת שלי עברנו הרבה מאד אנשים עד שהצליחו להחזיר לה
ועדיין לא הזיזה את היד
רק אחרי כמעט שבוע שכל 8 שע' קבלה נורופן חזרה להזיז את היד
בבני ברק יש את שטינמץ ממאוחדת גרה באזור ויזניץ
אני יודעת שזה יותר נפוץ אצל ילדים אבל אני לא רופאה...כעיקרון זה אניאני חוששת ששיתי תנועה לא נכונה
זה יותר כואב מהחיסון![]()
מצליחה בהחלט אבל כואב, זה אומר משהו?מצליחה להזיז את היד קצת או שכל הזמן שומרת צמוד לגוף?
צריך לדעת להחזיר... לנו זה קרה בשבת ופנינו לכמה אנשי הצלה באזור והם לא רצו לנסות אפילו להחזיר את היד.כאב וחוסר רצון/יכולת. להזיז את היד
וכדאי לטפל בזה כמה שיותר מהר ואצל מישהו מומחה
כשזה קרה לבת שלי עברנו הרבה מאד אנשים עד שהצליחו להחזיר לה
ועדיין לא הזיזה את היד
רק אחרי כמעט שבוע שכל 8 שע' קבלה נורופן חזרה להזיז את היד
בבני ברק יש את שטינמץ ממאוחדת גרה באזור ויזניץ
אנחנו עברנו מלבד מישהי מהקהילה, גם שלשה רופאים (שנים בקופה ואחד במיון) וצילום רנטגן, עד שהגיעו למסקנה שמדובר בפריקה חלקית, שחוזרת למקום, מעצמה, אחרי מנוחה. (ראינו שיפור גדול אחרי מנוחה של יום, וחזרה לשגרה אחרי שלשה ימים)כשזה קרה לבת שלי עברנו הרבה מאד אנשים עד שהצליחו להחזיר לה
גם אצלנו לא רצו.. לא בגלל שלא יודעים אלא כי אסור להם מבחינת נהלים וכד'צריך לדעת להחזיר... לנו זה קרה בשבת ופנינו לכמה אנשי הצלה באזור והם לא רצו לנסות אפילו להחזיר את היד.
לא שזה מסובך אבל פשוט צריך לדעת לאיפה לסובב...
מעניןגם אצלנו לא רצו.. לא בגלל שלא יודעים אלא כי אסור להם מבחינת נהלים וכד'
זה עובר.זה עבר באיזה שהוא גיל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים