עזרה איך אפשר לדעת אם היד יצאה מהמקום?

• הוסף לסימניות
מענין
זה עבר באיזה שהוא גיל?
גם לנו יש בת כזו
פורקת הרבה את המרפק
יש בויזניץ מישהו שמחזיר לה למקום בפחות משניה
זה כואב לה ממש
ואני הייתי מאוד שמחה ללמוד איך עושים את זה...
לא אכתוב כאן איך
כי אני לא לוקחת אחריות..
בגדול, הרופא ילדים אמר לי שעד שיש משהו אורטופדי שהם יכולים לעזור בו..
החזרתי פעמיים מאז בעצמי,
ב''ה הכל בסדר וזה גם עבר
גם אני הבנתי שזה יותר אצל ילדים, אבל כדאי להזהר עד כמה שאפשר שלא יקרה (לא להרים אותם מהיידים/ להקפיץ אותם עם הידיים וכדו')
כל מה שכתבתי כאן הוא לא חוות דעת רפואית, פשוט תשאלו את הרופא שלכם

• הוסף לסימניות
לא ממו
מעניין
אני למדתי כבר להחזיר את היד לבד.. בפעם השניה שזה קרה הרופא פשוט הסביר לי איך להחזיר,
אולי תלוי איזה חלק ביד יוצא? מרפק/כתף/כף יד? לא יודעת
יש גמ''ח להחזרת ידיים ברמב''ם בבני ברק, אם זה רלוונטי
נראה לי שיש עוד כמה
לא מומלץ להחזיר לבד זה יכול להרוס יותר מאשר לעזור ( אגב אחרי שזה קורה פעם אחת יש סיכון הרבה יותר שזה יקרה בעתיד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה