מידע שימושי איך אפשר לדעת לפי קוד מוסד מי המוסד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם הכוונה קוד מוסד להרשאה לחיוב חשבון? (הו"ק בלשון העם)
בבנק שלי ניתן כיום להקים הרשאה באופן עצמי, ולפי הקוד הוא נותן את שם המוסד.
אולי עזרתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomo1976;2204402:
האם הכוונה קוד מוסד להרשאה לחיוב חשבון? (הו"ק בלשון העם)
בבנק שלי ניתן כיום להקים הרשאה באופן עצמי, ולפי הקוד הוא נותן את שם המוסד.
אולי עזרתי.

ליתר דיוק 'בכל הבנקים'
(חוץ מדואר ישראל שכמובן לא בנק :))

• הוסף לסימניות
מי זה קוד מוסד 36716702 - דחוף מאד לברר מי גובה ממני (כתוב שזה חברת סלולר מסוימת אבל באמת הקוד מוסד שלהם אחר לגמרי וכן התקשרתי אליהם כמה פעמים ואמרו שאין במערכת לא את הת"ז שלי ולא מס' חשבון בנק והו"ק וכו' וכן מעולם לא היה לי אצלם קו פלא')

• הוסף לסימניות
חיפוש בגוגל לפי 5 ספרות ראשונות מעלה הרשאה לחיוב חשבון של מירס ושל הוט מובייל 1.PNG 2.JPG

• הוסף לסימניות
לא סכומים מפחידים.. אבל בכל מקרה רוצה להבין למי זה.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 18.3 · צפיות: 119
  • הוסף לסימניות
לא סכומים מפחידים.. אבל בכל מקרה רוצה להבין למי זה.
זה נראה יותר חנות או משהו כזה
יש בחודש 07 - 2 גביות
והסכומים משתנים מגביה לגביה
נסו להזכר מה קניתם בחודש האחרון?
אולי שרות של איזה מוצר חשמלי?

• הוסף לסימניות
אצלי באתר הבנק בכל פעולת גביה מהרשאה לחיוב חשבון, מופיע השם מוסד שגובה

• הוסף לסימניות
זה נראה יותר חנות או משהו כזה
יש בחודש 07 - 2 גביות
והסכומים משתנים מגביה לגביה
נסו להזכר מה קניתם בחודש האחרון?
אולי שרות של איזה מוצר חשמלי?

גם לי נראה, אבל לא מצליחה להיזכר במשהו כזה.

• הוסף לסימניות
הו
זה מה שרציתי לברר.. איך בודקים לפי קוד מוסד?
באתר הבנק שלך את פותחת הרשאה לחיוב חשבון, מקלידה קוד מוסד ומופיע השם. כמובן בסוף עושים ביטול...
אוכל לבדוק לך ברגע, מה המספר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה