התייעצות איך אפשר לדעת מיקום לפי כתובת IP?

• הוסף לסימניות
בגימייל למטה יש פרטים תלחצי על זה
ותבחרי באופציה של
1581492870519.png

בהצלחה

• הוסף לסימניות
התוכנות שמראות מיקום לפי IP יראו את המיקום לפי טווח כלומר במקרה של ישראל רואים פתח תקווה או חיפה כי השרתים של ספקית האינטרנט יושבים שם
אפשר לאתר בן אדם לפי כתובת IP כי הכתובת משוייכת למנוי אינטרנט ובספקית האינטרנט אפשר לאתר את פרטי המנוי שהשתמש בכתובת IP מסויימת בפרק זמן מסויים אבל הם לא יספקו לך את המידע בלי צו בית משפט

בהצלחה

• הוסף לסימניות
התוכנות שמראות מיקום לפי IP יראו את המיקום לפי טווח כלומר במקרה של ישראל רואים פתח תקווה או חיפה כי השרתים של ספקית האינטרנט יושבים שם
אפשר לאתר בן אדם לפי כתובת IP כי הכתובת משוייכת למנוי אינטרנט ובספקית האינטרנט אפשר לאתר את פרטי המנוי שהשתמש בכתובת IP מסויימת בפרק זמן מסויים אבל הם לא יספקו לך את המידע בלי צו בית משפט

בהצלחה
מספיק לי השם של העיר בשביל לאמת את החשד שלי.. יש לך בשבילי קישור לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
מספיק לי השם של העיר בשביל לאמת את החשד שלי.. יש לך בשבילי קישור לבדוק את זה?

אוי זה סיוט.. אבל אולי פשוט שכחת את הגמייל פתוח פעם אחת שהיית שם?
מנסיון לא כדאי לבסס חשדות כי לפעמים יש תירוצים ממש אמיתיים;)
מלבד זאת לא שאני מצדיק, ממש לא, אבל זה כמו כל נסיון אחר... שלפעמים מתגברים ולפעמים..
אני מציע שפשוט תצאי מכל הפעילויות בנט ותחליפי סיסמה, אה, ועוד משהו, גם תבדקי שלא שינו לך לאן החשבון משוייך, כי אז הכל ברכה לבטלה...
ובא לציון גואל- ושלום בעם ישראל

• הוסף לסימניות
myip
תכתבי בגוגל
נותן לך גם את השם של ספק האינטרנט.
(אפשר לעשות חיפוש של IP שלא שלך בתיבת החיפוש).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה