בנצי שמעיה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת ע"י קוד המוסד מי המוסד?
ירד לי כמה פעמים כסף מהחשבון בלי לדעת מי זה.
באתר של האשראי, רשום הכול גם כתובתאיך אפשר לדעת ע"י קוד המוסד מי המוסד?
אני רציתי לבדוק, ופתחתי בבנק הרשאה חדשה- מבקשים את הקוד מוסד, וישר קפץ השם של המוסד.איך אפשר לדעת ע"י קוד המוסד מי המוסד?
מהבנקאגב זה יורד מכרטיס האשראי או מהבנק?
איך לשלוח?תשלח לי את הקוד מוסד ואנסה לבדוק לך,
תשלח לי באישי bjnvahhbxui והמשך גימייל נקודה קאםאיך לשלוח?
זה אומר שאתה פתחת את ההרשאה תנסה לבדוק את תאריך פתיחת ההרשאה אולי תיזכר לאיזה מטרה הקמת את ההרשאהמהבנק
דרך הבנק?מצאתי את זה ושלחתי פרטים לבנצי באישי
לא.דרך הבנק?
הניק הזה אמיתי????אפשר לחפש קוד מוסד בקישור - https://www.masav.co.il/charges_lishcot_sherot
קוד מוסד מ.ש.ג.ב - זה חברה שגובה הוראות קבע עבור מוסדות אחרים, אפשר להתקשר לטלפונים הרשומים שם ולברר לאיזה חברה שייך הוראת הקבע שלך.
כן, וכל מי שבורח מאשכול שאני נמצאת שם סובל מ Hippopotomonstrosesquippedaliophobiaהניק הזה אמיתי????![]()
אני בורחתתתתתתת, בלי שאדע ממה אני סובלתכן, וכל מי שבורח מאשכול שאני נמצאת שם סובל מ Hippopotomonstrosesquippedaliophobia
סליחה שאני קופצת אבל אפשר להבין מה זה השם הזה?כן, וכל מי שבורח מאשכול שאני נמצאת שם סובל מ Hippopotomonstrosesquippedaliophobia
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים