עזרה איך אפשר להוריד כתמי שומן מבד 100% פוליאסטר?

• הוסף לסימניות
משפריצים סנט מוריץ (מנקה תנורים) ומכניסים למכונה מיד. אם משאירים בלי כביסה (אמרו לי) שזה יכול להרוס את הבגד

• הוסף לסימניות
אני מכבסת עם אבקה על 30° , רק את הבגד עם הכתמי שומן.לא על קר.רק על חם.לי אישית זה הוריד.

• הוסף לסימניות
משפריצים סנט מוריץ (מנקה תנורים) ומכניסים למכונה מיד. אם משאירים בלי כביסה (אמרו לי) שזה יכול להרוס את הבגד
את אומרת את זה מנסיון? כי זה בגד מאד מאד עדין ויקר, ואני מפחדת לנסות...

• הוסף לסימניות
את אומרת את זה מנסיון? כי זה בגד מאד מאד עדין ויקר, ואני מפחדת לנסות...
כן זה נכון על בגדיםפחות רגישים על צמר אסור לשים סנט מוריץ
אפשר לההשים נוזל לניקוי כילים במטבח אני שם פיירי ומשפשף מוריד את רוב כתמי שומן

• הוסף לסימניות
מנסיון פיירי מוריד את רוב הכתמים

יש גם סבון מוצק מיעקובי שגם מוריד כתמים קשים

• הוסף לסימניות
אני שמה טלק על הכתמים ומשאירה על זה לכמה שעות...ואז מכבסת כרגיל
אבל לא יודעת לגבי בגד יקר

• הוסף לסימניות
אני דווקא עשיתי לאחרונה על כתמים שכבר עברו כביסה וירד הכל

• הוסף לסימניות
השיטה הכי טובה ובטוחה זה
מריחה של משחת כלים (לא נוזל) "אמה" על הכתם בבגד ולהשאיר ליבוש בשמש עד שהמשחה מתקשה.
לאחר מכן להכניס למכונה לפי הפעולה רצויה ואין זכר לכתם...
חשוב לציין כי לא קיים שום סיכון לבגד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה