בקשה איך אפשר להוריד סרטון?

• הוסף לסימניות
לצורך שיעור בנושא החלל יש לנו צורך בסרטון הזה
אין לנו בבית ספר קישורים אלא רק און קי שאפשר להכניס למקרן
איך אפשר להוריד אותו?

• הוסף לסימניות
לצורך שיעור בנושא החלל יש לנו צורך בסרטון הזה
אין לנו בבית ספר קישורים אלא רק און קי שאפשר להכניס למקרן
איך אפשר להוריד אותו?

מישהו יכול לעזור?
אולי י שדרך להוריד לנו?

• הוסף לסימניות
השני פתוח בנטפרי אז אפשר להוריד דרך האתר\תוכנה של כתר תורה.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית
אין לי מילים!!!!!!!!!!!!!!!
יש לי חסימה של נתיב וזה חסום לי לגמרי
אם תוכלו להוריד לי גם אותו זה ממש יעזור

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת באיזה חסימה זה עובד (אם בכלל), אך צריך להקיש אותיות SS אחרי הנקודה במילה יוטיוב בשורת הכתובת ביוטיוב, ואז אנטר בוחרים MP4 ולוחצים הורה בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום
זה סרטון חופה של שמחה ליינר
יש בתזמורת גם אישה ולכן נטפרי חוסמים
מישהו יכול להוריד ולהעלות לכאן?
אפשר אפילו בקובץ שמע
רק שיהיה בזיפ
תודה רבה מראש!!!
0 תגובות
היי,
איך אפשר להוריד קליפים מ"פרוג מדיה" בנטפרי ?
לדוגמא אני רוצה להוריד את הסרטונים מהאשכול הזה

בנוסף יש למישהו אולי דרייב שיש שם קליפים חדשים ומעניינים (לפי כללי נטפרי כמובן)
והאם באמת הקבוצות צ'אט של המוזיקה , הפרופסור ועוד , באמת נחסמו בנטפרי?
  • תודה
Reactions: שמואלזון1 //
4 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה