איך אפשר להחליף סיליקון מסביב לכיור?

• הוסף לסימניות
מגרדים עם סכין גירוד את כל הסיליקון הישן, ואחר כך לוקחים אקדח סיליקון עם סיליקון או מסטיק, ופשוט מורחים בעדינות, צריך קצת להתרגל לחומר כדי לדעת איך למרוח אותו בצורה עדינה.

אגב: 1. מסטיק מתייבש מהר יותר מסיליקון.
2. לא מומלץ לעבוד עם סופר 7, קשה למרוח אתו יפה, סופר 7 מומלץ רק כשרוצים להדביק. לאיטום סיליקון מספיק.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לבד.
קודם תקלפי היטב את השאריות הישנות, אח"כ תנקי עם אקונומיקה את כל הלכלוך (...) וה'שחור'...
והכי חשוב: כעת תייבשי היטב שיהיה יבד לחלוטין!
אח"כ תקחי אקדח + סיליקון שקוף ותעברי לאט וביסודיות בצורה ישרה.
כדאי ליישר אחר כך את הדבק כדי שיהיה נעים לעין. איך עושים זאת? אני לקחתי כפפה (כמו של הרופאים) ועברתי עם האצבע וכך שיטחתי את הדבק.
כדאי לעשות זאת בלילה, כי לוקח לדבק להתייבש הרבה זמן. בערך כמה שעות.
כדאי להקפיד שלא לפתוח את הברז כדי שהאיטום יהיה מוחלט.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1375864:
מגרדים עם סכין גירוד את כל הסיליקון הישן, ואחר כך לוקחים אקדח סיליקון עם סיליקון או מסטיק, ופשוט מורחים בעדינות, צריך קצת להתרגל לחומר כדי לדעת איך למרוח אותו בצורה עדינה.

אגב: 1. מסטיק מתייבש מהר יותר מסיליקון.
2. לא מומלץ לעבוד עם סופר 7, קשה למרוח אתו יפה, סופר 7 מומלץ רק כשרוצים להדביק. לאיטום סיליקון מספיק.

תודה על התגובה.
וסליחה על הבורות, אבל מה זה סכין גירוד? :(

• הוסף לסימניות
מזכיר קצת כף של שפכטל או מקלף ירקות (אני חלש בדימויים). תבקשי בטמבור סכין גירוד, הוא כבר ידע מה להביא לך, אבל תקני את היקר יותר, כדי שהסכין לא תיפול לך באמצע העבודה. חוצמיזה שאת תהני ממנו מאד בנקיון של הבית.

ניתן לנסות לגרד גם בלי הסכין.

הנקודות שהועלו על ידי 'קורס' חשובות מאד, נקיון יסודי וייבוש יסודי לפני העבודה.

• הוסף לסימניות
זה כיור בהתקנה שטוחה או רגילה
כי נדמה לי שבכיורים הרגילים שמים דבק שיש
תבררי את זה

את יכולה לגרד עם סכין חדה רגילה ללא שיניים
אבל קחי בחשבון שזה יכול להכהות אותה

• הוסף לסימניות
מסטיק לא מתאים למשימה.

אחרי הגירוד לנקות עם טינר/טרפנטין/ספירט.

סופר 7/סיקה/P50 הרבה יותר טובים מסיליקון.

למרוח ולהחליק עם אצבע טבולה במי סבון, כך זה לא נדבק ליד.

• הוסף לסימניות
להיפך, בהתקנה שטוחה שמים דבק שיש.
(אבל לא נראה לי שהיא תנסה בכלל להחליף לבד כיור בהתקנה שטוחה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1376182:
סופר 7/סיקה/P50 הרבה יותר טובים מסיליקון.
אבל הם הרבה יותר קשים ליישום (סופר 7 לפחות). לא כן?

• הוסף לסימניות
זה כיור בהתקנה שטוחה. אבל אני לא מנסה להחליף את הכיור, רק את הסיליקון
(או שלא הבנתי מה דיברתם פה...)

אז לא יצא לי ברור איזה חומר לשים.

תודה לכולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1376186:
אבל הם הרבה יותר קשים ליישום (סופר 7 לפחות). לא כן?

כן, אבל מסטיק הוא חלשלוש למשימות כאלו.

• הוסף לסימניות
אז בקיצור, מה לקנות?
אני רוצה ללכת לטמבור עוד מעט, מה לבקש?
תודה

• הוסף לסימניות
אחד משלושת החומרים.

• הוסף לסימניות
סליחה, על ההקפצה
אני רוצה להחליף את הסיליקון

יש המלצות חדשות או שההמלצות הנ"ל תקפות גם ל2019?

ואני רואה שהדעות קצת חלוקות לגבי החומר שאיתו לאטום מחדש, אז איזה חומר הכי טוב.?
אין לי כח לנזילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה