איך אפשר להפוך מוורד ל-PDF?

• הוסף לסימניות
האם אני צריכה במחשב PDF פרופשיונל כדי שאוכל להפוך קובץ וורד לPDF
ואם כן, אז מאיפה אני משיגה תוכנה להתקנה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1126769:
לא צריך.
באופיס 2010 יש מובנה בשמור בשם ניתן לבחור בסוג הקובץ PDF.
כמו"כ מספיק להתקין תוכנת 'מדפסת PDF', כמו:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/86124881/תוכנות/מדפסת PDF/1/PDFCreator-1_7_0_setup.exe
אחרי ההתקנה נכנסים ל'הדפס', כמו בכל הדפסה ובוחרים במדפסת ה-PDF.
בהצלחה.
ואם יש לי וורד 2007?

• הוסף לסימניות
כבר בוורד 2007 מיקרוסופט פרסמו עדכון שמכניס לוורד את האפשרות הנ''ל של שמירה בשם, פשוט לעדכן את את המערכת דרך לוח הבקרה. או לחלופין להשתמש במדפסת PDF הנ''ל.

• הוסף לסימניות
לכל צורך הדפסה רצינית, תשתמשו במדפסת pdf בלבד.
לא.בשמירה לpdf

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1126769:
לא צריך.
באופיס 2010 יש מובנה בשמור בשם ניתן לבחור בסוג הקובץ PDF.
כמו"כ מספיק להתקין תוכנת 'מדפסת PDF', כמו:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/86124881/תוכנות/מדפסת PDF/1/PDFCreator-1_7_0_setup.exe
אחרי ההתקנה נכנסים ל'הדפס', כמו בכל הדפסה ובוחרים במדפסת ה-PDF.
בהצלחה.
התקנתי את התוכנה, ובהדפסה ל-PDF מגיע חלון עם כל מיני פרטים.
זה עדיין לא הפריע לי
אבל כשהקובץ PDF נפתח, נפתח גם חלון שדורש להכניס סיסמה או משהו כזה.
ואם אני סוגרת את החלון, נסגר גם הקובץ.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1127072:
לכל צורך הדפסה רצינית, תשתמשו במדפסת pdf בלבד.
לא.בשמירה לpdf

מדוע? הוא שומר באיכות נמוכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה