כללי איך אפשר להציג את התמונות בצורה מעניינת?

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלושת התמונות האלו צריכות להיות בעמ' אחד, מוצגות בצורה מעניינת..
( לא מסגרת מעוטרת, משהו יותר מקורי.. זה יש כבר בשאר העמ')
תודה :)

• הוסף לסימניות
מה זה ? קטלוג?
מאוד תלוי בשאר העמ'
תראי דוגמא אחרת ויהיה יותר קל לעזור לך,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ת. פ.;1630938:
מה זה ? קטלוג?
מאוד תלוי בשאר העמ'
תראי דוגמא אחרת ויהיה יותר קל לעזור לך,

זה ספר,
מראה את כל השלבים של התסרוקת עד לתוצאה המוגמרת, שזה מה שרואים בעמ' שהעליתי.
כל השאר זה שלבים איך מגיעים לתוצאה המוגמרת, זה בא בתוך מסגרות עדינות עם תחרה מסביב..
ומחפשת רעיון מעניין לעמ' הנוכחי שזה השלב הסופי שמתקבל

• הוסף לסימניות
אולי תעשי צורה של משו מסוים שקשור לספר או שחוזר על עצמו בספר ולתוכו תכניסי את התמונות
לדוג'- השושנה הלבנה עם העלים שעל התסרוקת בכל עלה ובשושנה - בכל אחד תמונה,
מקוה שהבנתי אותך ומקוה שהובנתי אני:)

• הוסף לסימניות
נראה לי להעמיד את זה על מדף יפה עם תאורה/נברשת שיהיה מלמעלה וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1631039:
נראה לי להעמיד את זה על מדף יפה עם תאורה/נברשת שיהיה מלמעלה וכו'

יפה!
גם בדעתי עלה הרעיון, ובדיוק אני בשלבים לראות אם זה עובד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1631049:
יפה!
גם בדעתי עלה הרעיון, ובדיוק אני בשלבים לראות אם זה עובד..

תעלו אח"כ סקיצה ונראה איך אפשר עוד לשדרג את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה