דרוש מידע איך אפשר להקל על שפתיים סדוקות/ מקולפות??

• הוסף לסימניות
חוץ מווזלין.
נשמח לשמוע.
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בפנטן פלוס
לא יכלתי לאכול מרוב יובש
הדבר היחיד שעזר לי!!!
לשים בתדירות גבוהה

• הוסף לסימניות
שפתון של חברת פוראוור אלוורה,, הוא טבעי עוזר מאד!!! אני סובלת מקילופים בשפתיים מאז הייתי ילדה וזה מעלים הכל. מה שכן, צריך למרוח בהתמדה! כל יום כמה פעמים ... אפשר להשיג רק אצל משווקים בבית. תשאלי פה בפורום מי משווק באזור שלך.

• הוסף לסימניות
שפתון של חברת פוראוור אלוורה,, הוא טבעי עוזר מאד!!! אני סובלת מקילופים בשפתיים מאז הייתי ילדה וזה מעלים הכל. מה שכן, צריך למרוח בהתמדה! כל יום כמה פעמים ... אפשר להשיג רק אצל משווקים בבית. תשאלי פה בפורום מי משווק באזור שלך.

נכון מאוד!!

• הוסף לסימניות
אני גרה בצפון. אבל יש לי משפחה בערים האלו.
אם למישהו יש מידע לגבי המוקדים, אשלח מישהו מהמשפחה לאסוף.
לכאורה יש סוכנים גם באזור שלך, הרבה אנשים היום מוכרים מוצרים שלהם מהבית.
תבררי כמו שאמרו קודם- בפורום.

• הוסף לסימניות
בליסטיקס ממליצה גם
אח"כ פלקסיטול
יש גם של OR
את כולם קונים בבית מרקחת
אבל שתדעי (ואני אומרת לך את זה אחרי ניסיון קשה מאודדד)
שכמה שוזלין הוא מגעיל ומעצבן למרוח על השפתיים הוא הכי טוב והכי עוזר
וכיום אם אני שוכחת לשים לפני השינה אני מרגישה את זה מייד כשאני פותחת את העניים בבוקר
ובכללי כולם אומרים לי שבמקום לסבול מיובש שלא ניגמר צריך לשתות יותר

• הוסף לסימניות
טיפ קטן לנשים שבינינו,
אחרי מריחת האודם במקום לשים גלוס או השפתון שבצד השני של האודם, אפשר למרוח וזלין או כל דבר אחר.
זה נותן את הלחות הנדרשת ומונע את היובש שלפעמים גורם האודם.

• הוסף לסימניות
עוד משהו שעוזר- לנולין, שזה משחה לאמהות מניקות
אפשר לקנות שפופרת גדולה במחיר יקר, או לקבל דוגמיות ממחלקת יולדות, בתי החלמה, יועצות הנקה וכדו'.

• הוסף לסימניות
קרם ידיים פנג'ל פשוט מעולה מכל בחינה!

• הוסף לסימניות
Flexitol!!
מכירה כמה כאלו שלקחו ראקוטן,
וחיו על הפלקסיטול, על מנת להקל על היובש...
הוא באמת שוה כל גרם שמתוכו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה