דרוש מידע איך אפשר להתאמן על גיטרה בלי להפריע לתושבי הבית והשכנים?

• הוסף לסימניות
ב"ה הבן מתחיל ללמוד גיטרה והולך למורה פרטי
הבעיה היא שזה כלי קצת רועש
ולא שייך לתרגל בלי כל שניה לשמוע הערות מאחרים
ובלי תרגולים - אין למידה
וזה ממש מייאש אתו
באורגן שמעתי משהו שאפשר לחבר לאוזניות אבל לא נראה לי רלוונטי בגיטרה
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אם זה גיטרה קלאסית, אפשר לשלוט על הפריטות.בחדר סגור, לפרוט בצורה עדינה ושקטה.

• הוסף לסימניות
ב"ה הבן מתחיל ללמוד גיטרה והולך למורה פרטי
הבעיה היא שזה כלי קצת רועש
ולא שייך לתרגל בלי כל שניה לשמוע הערות מאחרים
ובלי תרגולים - אין למידה
וזה ממש מייאש אתו
באורגן שמעתי משהו שאפשר לחבר לאוזניות אבל לא נראה לי רלוונטי בגיטרה
מה עושים?
לחפש קרוב משפחה שיש לו בית שקט, או מחסן, או ברכב אם יש לכם

• הוסף לסימניות
חשמלית - אפשר לחבר אוזניות
קלאסית או אקוסטית - לא כ”כ מרעישות, ואפשר לשלוט על הווליום באמצעות טא”צ עדין יותר

• הוסף לסימניות
גיטרה קלאסית. סליחה שלא ציינתי מקודם
כמובן שאם היה לי מקלט לתת לו לא הייתי פותח את האשכול
איך מנגנים ותר חלש? עם פריטות יותר רפויות כאלה?

• הוסף לסימניות
מנגנים ותר חלש? עם פריטות יותר רפויות כאלה
פריטות עדינות ושקטות. עיקר האימון בשלב הראשוני הוא על החזקת והחלפת האקורדים ביד שמאל באינטנסיביות ובדיוק מרבי. פחות על חוזק הפריטות ביד ימין

• הוסף לסימניות
או.קיי. יישר כח לכולם.

• הוסף לסימניות
הרעש מגיטרה קלאסית (אם אפשר לכנות אותו רעש) הוא מזערי בקושי מאחורי דלת סגורה שומעים אותו אז עד לשכנים זה הסחפות לגמרי

• הוסף לסימניות
אני מנגן על קלרינט בבית ואף פעם לא אמר לי שכן שמפריע לו, אני חושב שבאמצע היום לא צריכים לחשוש.

• הוסף לסימניות
לי יש לכינור משתיק קול שקניתי באליאקספרס
מסתבר שיש כזה דבר גם לגיטרה
צריך לחפש בחנות שיש לה הרבה אביזרים למוזיקה

• הוסף לסימניות
אולי יש בקישור הזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש לכינור משתיק קול שקניתי באליאקספרס
מסתבר שיש כזה דבר גם לגיטרה
צריך לחפש בחנות שיש לה הרבה אביזרים למוזיקה
האם יש גם לקלרינט כזה דבר ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה