דרוש מידע איך אפשר להתקדם מפיתוח אוטומציה לפיתוח תוכנה?

• הוסף לסימניות
אני עובדת בפיתוח אוטומציה ב python ורוצה לעבור לפיתוח תוכנה
אם עשית כזה מעבר אשמח לדעת ולקבל מידע ועצות איך לעשות את זה
(מנסה תקופה ארוכה לשלוח קורות חיים למשרות של פיתוח ולא התקדם מזה משהו..)

• הוסף לסימניות
סתם מעניין
בפיתוח אוטומציה אין עבודה?
זה מה שהתכוונת ששלחת קו"ח?

• הוסף לסימניות
להסתיר בקו"ח את המילה אוטומציה,
עובד חלקית...

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ זה לנסות במקום עבודה הנוכחי, או לעבור למשרת פיתוח אוטומציה במקום שמאפשר קידום.
הרבה מקומות מוכנים לתת צ'אנס לעובדים קיימים, גם אם בהתחלה המשרה משולבת אפשר ככה לצבור ניסיון משמעותי

• הוסף לסימניות
@SuperWoman מתענינת לגבי פיתוח אוטומציה.
מה זה אומר?
התקבלתי עכשיו לכזו משרה במשרד הביטחון (אני ג'וניורית).
אני יודעת שזה להתקע בזה.
אבל רוצה לדעת אם מתאים לאופי שלי- מה עושים בזה? זה כל הזמן אותו דבר או מגוון?

• הוסף לסימניות
@SuperWoman מתענינת לגבי פיתוח אוטומציה.
מה זה אומר?
התקבלתי עכשיו לכזו משרה במשרד הביטחון (אני ג'וניורית).
אני יודעת שזה להתקע בזה.
אבל רוצה לדעת אם מתאים לאופי שלי- מה עושים בזה? זה כל הזמן אותו דבר או מגוון?
מאוד תלוי על מה הפיתוח, יש כנראה הבדל משמעותי בין פיתוח אוטומציה לWEB לבין פיתוח אוטומציה למערכות תוכנה/חומרה, אני לא מכירה אוטומציה ל WEB, אבל זה נשמע לי יותר משעמם.
אצלי זה יכול להיות מגוון מבחינת הפיתוח, אבל אישית אני פחות התחברתי לסגנון החשיבה,
אני כל הזמן כותבת קוד, אבל זה יותר חשיבה של בודקת תוכנה, וחסר הסיפוק של ליצור משהו בעצמי, ולא לבדוק דברים של אחרים..
(הדרך כנראה המומלצת ביותר להמשיך הלאה ולהתקדם זה לעבור צוות בתוך מקום העבודה שלך אחרי שיכירו אותך ויהיו מרוצים..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה