Mac איך אפשר לחבר דיסק און קי או דיסק קשיח לאייפד פרו

• הוסף לסימניות
אני עובד עם אייפד פרו 2018 64GB והזכרון אוזל חייב להרחיב עם דיסק און קי,

הבנתי שיש שני אפשרויות, אחת להשתמש בדיסק און קי מיוחד של אפל. אפשרות שניה שהאייפד יהיה פרוץ ואז אפשר להשתמש בכל סוגי האון קי

אשמח לשמוע:

א. מה זה הדיסק און קי שמיוחד לזה ומה העלות

ב. מה אומר אייפד פרוץ, איך עושים את זה, במה זה גובל (איסור דאורייתא דרבנן מדברי סופרים מסורת... וכו';)), והאם זה ישאר אותו אייפד (שלא יתקע או שיעשה בעיות או שלא תהייה אחריות מאפל יותר וכדו').

אשמח מאוד לתגובות
:):)

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר טוב יש לו כניסת USB C כך שכל אביזר אמור להתחבר אליו אבל לא ידוע לי שיש אונקי עם USB C

• הוסף לסימניות
מה הכוונה כל אביזר?

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר טוב יש לו כניסת USB C כך שכל אביזר אמור להתחבר אליו אבל לא ידוע לי שיש אונקי עם USB C
יש מלא אונקי type c
השוק מוצף

• הוסף לסימניות
החל מגירסה 14 (אולי אפילו 13) של תוכנת ההפעלה של האייפד - ניתן לחבר כל דיסק און קי רגיל עם מתאם ליציאת האייפד, בכל סוגי האייפדים.
את תכולת הדיסק און קי ניתן למצוא בתוך אפליקצית "קבצים".

• הוסף לסימניות
ויש גם דיסק אונקי דו צדדי צד אחד רגיל צד שני טייפ סי

• הוסף לסימניות
החל מגירסה 14 (אולי אפילו 13) של תוכנת ההפעלה של האייפד - ניתן לחבר כל דיסק און קי רגיל עם מתאם ליציאת האייפד, בכל סוגי האייפדים.
את תכולת הדיסק און קי ניתן למצוא בתוך אפליקצית "קבצים".
ניסיתי
הוא נותן לקרוא קבצים מההתקן החיצוני, ולהעתיק ממנו אל האייפד
אבל לא מהאייפד אל ההתקן.
יש מה לעשות ?

• הוסף לסימניות
היי יחיאל מה עניינים שניםםםם
לא יודע בדיוק אמרו לי משהו כזה פעם.

האמת שמהשאלה עברו שנתיים וחצי ובכל הזמן הזה אני משתמש בדיסק און קי רגיל, הכל מתחבר ועובד מעולה כולל העברה דו כיוונית. רק יש כאלה שצריך לחבר את האייפד לחשמל.

אגב כמה זמן אתה משתמש באייפד?

• הוסף לסימניות
היי יחיאל מה עניינים שניםםםם
לא יודע בדיוק אמרו לי משהו כזה פעם.

האמת שמהשאלה עברו שנתיים וחצי ובכל הזמן הזה אני משתמש בדיסק און קי רגיל, הכל מתחבר ועובד מעולה כולל העברה דו כיוונית. רק יש כאלה שצריך לחבר את האייפד לחשמל.

אגב כמה זמן אתה משתמש באייפד?
שנים נכון …:)

מה הכוונה דיסק און קי רגיל , עם מתאם לטייפ סי ?
ואיך אפשר לחבר את האייפד לחשמל, זה אותו חיבור של הדיסק און קי ?

יש לי את האייפד משהו כמו חצי שנה בערך …

• הוסף לסימניות
יש לי אייפד 2017 אז זה עם מתאם ללייטינג.
זה מתאם מקורי של אפל שיש לו חיבור כניסת usd ועוד אחד למטען

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה