איך אפשר ליצור דבר כזה????

• הוסף לסימניות
לקוחה שלי רוצה שאערוך לה תוכנית -שאלון
עם "קצת תיכנות" לדבריה..

שאלה עם 3 אפשרויות
בלחיצה של העכבר, אם ענו תשובה נכונה- ישנו גרף שעולה(כמין מבחנה שמתמלאת)
כל שלב שענו נכון, הגרף עולה עוד קצת
אם ענו תשובה שלילית, נשאר אותו דבר.

לא אכפת לה באיזה תוכנה, השאלה שלי אם אפשר ובאיזה תוכנה מומלץ?
אפשר בכלל בתוכנות פלאש? או...פוואר פוינט?:cool::cool::rolleyes::(

• הוסף לסימניות
פלאש

• הוסף לסימניות
אוקי.
לעשות שאלון טריוויה בפלאש אני יודעת!
אבל איך יוצרים את הגרף שעולה בכל שלב??????

• הוסף לסימניות
אולי מוביקליפ עם עצירות שמתקדם לנקודה הבאה בכל פעם שענו נכון.

• הוסף לסימניות
אני חושב שיש בפייר פונט אפשרות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש את תכנת הקליקרים, איזי קליק כמדומני, שאת מייבאת לשם מצגת פוור פוינט פשוטה ומגדירה דרכה את השאלות והאפשרויות. הקהל מקבל שלטים עם לחצנים ולפי הבחירות שהם עושים התכנה מתעדכנת אוטומטית ומציגה גרפים, מכל הסוגים (סטטיסטיקה\הערכה וכו')
תנסי להציע אותה למנהלת, אם היא תסכים, זה יחסוך לך הרבה עבודה...

• הוסף לסימניות
נכון,
אני מכירה אותה, זה מדהים!!!
אבל התקציבים....:rolleyes::rolleyes: בעיתיים....:cool::cool:
אז חשבתי שאוכל איכשהו לבנות בעצמי......

• הוסף לסימניות
למי שיודע פלאש לא אמור להיות בעיה ליצור גרף ויקטורי ולעשות לי קיפריימים שזזים בהתאם לפונקציה מסויימת.

• הוסף לסימניות
ב Presentation ניתן ליצור תרשים,
הוא לוקח את הנתונים מטבלת אקסל.
צריך לשאול בפורום של אופיס איך ניתן לשנות את הנתונים בטבלת אקסל באמצעות לחיצה על כפתור (דרך VB) אני מאמין שימצא לזה תשובה מהירה,
הפונקציה היא מאד בסיסית, השאלה איך להגיע למיקום הטבלה...

צירפתי קובץ לדוגמה של תרשים, (לחצן ימני, ערוך נתונים)

קבצים מצורפים

• Presentation2.rar
    KB 46.6 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה