איך אפשר ליצור מבואה בכניסה לבית?

• הוסף לסימניות
אני גרה בשכירות
דלת הכניסה מובילה ישר לסלון, ללא מבואה או קיר.
אין איפה לתלות מעיל, כובע וכו...
אין מקום למראה
אשמח לכל רעיון בר ביצוע (דירת שכירות)
צירפתי שרטוט (לא הכי מדויק...)
תודה רבה
שרטוט.png

• הוסף לסימניות
הכי פשוט לדעתי, למקם ארון בכניסה לבית מימין.
אפשר עם הגב לכניסה, ואז צריך לייפות אותו [על ידי טפט או צבע]
או עם הפנים לכניסה ולתלות בתוכו מעילים....

אפשר גם להוסיף קיר גבס

• הוסף לסימניות
הכי פשוט לדעתי, למקם ארון בכניסה לבית מימין.
אפשר עם הגב לכניסה, ואז צריך לייפות אותו [על ידי טפט או צבע]
או עם הפנים לכניסה ולתלות בתוכו מעילים....

אפשר גם להוסיף קיר גבס

מצד ימין אין לי מקום
השאלה אם אני אשים בצד שמאל זה לא יפגע בחלל של הסלון? וכן איזה סוג ארון?דלתות או הזזה?

• הוסף לסימניות
מצד ימין אין לי מקום
השאלה אם אני אשים בצד שמאל זה לא יפגע בחלל של הסלון? וכן איזה סוג ארון?דלתות או הזזה?
זה מה שהתכוונתי מימין שלי...
משמאל של הנכנס.
עדיף הזזה אם זה לכיוון הפתח

• הוסף לסימניות
אוקיי, עכשיו הבנתי
ואם אני אשים אותו עם הדלתות לכיוון הכניסה זה לא יהיה מכוער או לא קשור מכיוון הסלון?

• הוסף לסימניות
מצד הסלון אפשר לשים מראה גדולה או חיפוי כלשהו שמתאים לסלון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה