דרוש מידע איך אפשר ליצור קשר עם פמילי שוז בני ברק?

• הוסף לסימניות
בטלפון שמופיע בגוגל אין מענה.
הגשתי תלונה עליהם לרשות להגנת הצרכן ונאמר לי שאם ברצוני למנוע מהם קנס כספי גבוה יכולה להזהיר אותם והפניה תבוטל במידה ויתנו את השרות המגיע לי.
אין לי עניין להסב להם נזק...
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
השגת?

• הוסף לסימניות
יש לי את הטלפון של הבעלים. צרי איתי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בטלפון שמופיע בגוגל אין מענה.
הגשתי תלונה עליהם לרשות להגנת הצרכן ונאמר לי שאם ברצוני למנוע מהם קנס כספי גבוה יכולה להזהיר אותם והפניה תבוטל במידה ויתנו את השרות המגיע לי.
אין לי עניין להסב להם נזק...
מישהו יודע?
היי,
מה בסוף עשית עם התלונה?
קנינו מהם לפני סוכות נעליים ובפעם השניה שהילדה לבשה הם השתפשפו רציני מאחורה, הלכנו לחנות ומאז בערך חודש אנחנו מנסים ליצור איתם קשר ללא הצלחה, השבוע אחרי שהגענו שוב לחנות התחילו להתייחס ואמרו שזה בטיפול, אך היום נאמר לנו שלא מצאו משחה מתאימה ולכן לא טופל
למה השרות בציבור החרדי ברובו כל כך גרוע??
מדובר בילדה עדינה שהשתמשה בנעליים שימוש סביר
יש מה לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה