דרוש מידע איך אפשר ליצור שליטה מרחוק קבועה?

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה ליצור שליטה מרחוק,
דרך טימוויר שאני אוכל להכנס תמיד בלי לבקש סיסמה בכל פעם?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תגדירי שטימוויר יופעל אוטומטית בכל הפעלה של המחשב.
דבר שני בחץ הקטן בצד שמאל של השולחן עבודה למטה מופיע הסמל של התוכנה תלחצי על זה לחיצה ימנית ותבחרי אפשרויות ויפתח לך אופציה להגדיר סיסמא קבועה.
מקווה שהובנתי ויביא לך תועלת..
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש עוד אפשרות:
מתחת ל id ולסיסמה, צריך לסמן את האפשרות UNATTENDED ACCESS .
תתבקשו ליצור חשבון ב TEAM viewer ולהגדיר סיסמה, לאשר במייל וכו.
ואז אפשר לסמן את ההגדרה הנ"ל, ורצוי לסמן גם שהתוכנה תעלה תמיד אחרי אתחול.
בצד המשתלט, צריך לבצע login בחלון של TEAM viewer עם אותם שם משתמש וסיסמה, ואז ברשימת אנשי קשר ומחשבים אפשר יהיה לראות את המחשבים האחרים שבו נכנסו עם אותו יוזר. לחיצה כפולה על שם המחשב ואתם בפנים.
קצת יותר שלבים מאשר ההצעה הקודמת, אבל זה חד פעמי ומאד נח, במיוחד אם יש כמה מחשבים שתרצו לשלוט עליהם חופשי, והם מוצגים בצורה ברורה בשמם, לא צריך לזכור מספרים ולהקליד ססמאות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה ליצור שליטה מרחוק,
דרך טימוויר שאני אוכל להכנס תמיד בלי לבקש סיסמה בכל פעם?
מאחר וכתבו כבר את הדרך להגדרה בתוכנה שביקשת, אציין רק ששווה לשקול מעבר לתוכנת אני דסק (AnyDesk).
היא לא תדרוש ממך כסף אחרי זמן, לא מעלה חלונות מעצבנים - וממש קלה לתפעול (והיא רק באנגלית...).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה