דרוש מידע איך אפשר למגר את המכה הזאת שנקראת כינים?

• הוסף לסימניות
קיבלתי המלצה חמה, ורק התחלתי לנסות-
שמפו ומרכך סרקל פורטה.
יש שם כמה חומרים ושמנים דוחי כינים.
יש גם מוצר שנקרא RELIEF שהוא מחומרים טבעיים.
זה מה שכותבים על זה:
זה מריח הרבה יותר טוב מכל מוצרי הכינים האחרים וזה הרבה פחות שומני... זה נשטף בקלות ויש לך ראש נקי מכינים!
יש גם ספריי למניעה.

• הוסף לסימניות
אני שמה קצת חומץ בשמפו וזה מונע כינים,
הבת שלי ברוך ה' לא נדבקה בכינים למרות שבתיקיה יש מידי תקופה אזהרה לניקוי דחוף,
פעם אחרי שהיא חזרה מהגן ראיתי כינה הולכת לה על הגב אבל בשיער לא היה כלום.

• הוסף לסימניות
השיטה שהכי עוזרת
זה למרוח הדרין כל 3 ימים במשך 3 פעמים
ויש שקט להרבה זמן
שמעתי זאת מאחותי שיש לה ילדה חריגה וככה עושים לילדים החריגים שאין אפשרות לבדוק להם כינים

• הוסף לסימניות
אני שמה קצת חומץ בשמפו וזה מונע כינים,
הבת שלי ברוך ה' לא נדבקה בכינים למרות שבתיקיה יש מידי תקופה אזהרה לניקוי דחוף,
פעם אחרי שהיא חזרה מהגן ראיתי כינה הולכת לה על הגב אבל בשיער לא היה כלום.
יש כאלה שלא נדבקים
תלוי בדם

• הוסף לסימניות
לסרק במשך שבוע כל יום
ככה גם הקטנות והביצים יבקעו ותתפטרי מזה
אח"כ שימי חומרים דוחי כינים

• הוסף לסימניות
רידלייס, ריזולטס או הדרין

רבע שעה לפני חפיפה ולחזור שוב אחרי שבוע

זה מאפס את המצב. אין מצב שזה לא עוזר, זה סיליקון שחונק את הכינים למוות.

עד להדבקה חדשה וחוזר חלילה

• הוסף לסימניות
ולפותחת האשכול, בתור גננת, תשלחי פתקים לכל האימהות שכל אחת תבדוק לבת שלה את הראש..
יש כל הזמן פתקים
רק יש הורים שלא מעניין אותם...

• הוסף לסימניות
יש כל הזמן פתקים
רק יש הורים שלא מעניין אותם...
בדיוק.
אז המורה\גננת צריכה לכתוב פתק לאותה אמא שלא מענין אותה שנראו כינים על ראש בתה ונא לטפל בנושא.
למרות שיש אמהות שגם זה לא עוזר להן

• הוסף לסימניות
בדיוק.
אז המורה\גננת צריכה לכתוב פתק לאותה אמא שלא מענין אותה שנראו כינים על ראש בתה ונא לטפל בנושא.
למרות שיש אמהות שגם זה לא עוזר להן
קרובת משפחה סיפרה שאחת האימהות אמרה מפורשות יש לה המון בנות ואין מה לעשות....
הזיה!

• הוסף לסימניות
איזה מהם? יש מגוון סוגים.
אני משתמשת בתרסיס,
אחרי כמה ימים הוא אמור להשפיע?
עליי זה השפיע מיידית, יתכן שלא הקפדת על שיער יבש והמתנה של רבע שעה וחשוב מאוד להסתרק במסרק סיך אחר כך כי לפעמים מה שמגרד זה קליפות וכינים מתות.........סיוט.......מזדהה!!

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה סיפרה שאחת האימהות אמרה מפורשות יש לה המון בנות ואין מה לעשות....
הזיה!
היא צריכה להבין שבסופו של דבר הבנות האלו מסכנות.
כי זה מגרד, וזה מרחיק ממנה ילדות, רואים את זה ונגעלים מזה..
וגם המורות\הגננות נגעלות.
אז בסופו של דבר הילדה שלה הכי סובלת

• הוסף לסימניות
תצעקו עלי עכשיו... :LOL: :LOL: :LOL:
בתור גננת יצא לי לא פעם להעיז ולהתקשר באופן אישי לאמא של המתגרד/ת התורן/נית ולעדכן אותה על גירודים בלתי נגמרים,
אני אומרת לה שאני מניחה שהיא תשמח מאוד וחשוב לה לדעת את המידע הזה כי אני רואה שהיא מקפידה על הגיינה וחבל שזה יגיע למימדים בלתי נשלטים-
תמיד!, אבל תמיד!!! הודו לי כ"כ (אחת האמהות אמרה לי- שבמעון של ילד אחר שלה מתגמגמים בדף הקשר והכינמת ח-ו-ג-ג-ת!!!)
מעצבת HP- (לא הצלחתי לתייג אותך...) כמובן שאם לא נעים לך, את לא חייבת לומר לה/ להם.... שגם את נדבקת, אבל אם יש לך עוד טיפה אומץ- כדאי מאוד שתגידי לה/ן- כי זה יחייב אותן יותר לטפל בכל הרצינות.

• הוסף לסימניות
מה שאני פגשתי זה שכינים זה לא רק בגן
הן חוגגות יפה גם בכיתות הגבוהות בבית ספר
ומהניסיון שלי - קוקו אסוף פותר את הבעיה

• הוסף לסימניות
בתור גננת יצא לי לא פעם להעיז ולהתקשר באופן אישי לאמא של המתגרד/ת התורן/נית ולעדכן אותה על גירודים בלתי נגמרים,
אני אומרת לה שאני מניחה שהיא תשמח מאוד וחשוב לה לדעת את המידע הזה כי אני רואה שהיא מקפידה על הגיינה וחבל שזה יגיע למימדים בלתי נשלטים-
תמיד!, אבל תמיד!!! הודו לי כ"כ (אחת האמהות אמרה לי- שבמעון של ילד אחר שלה מתגמגמים בדף הקשר והכינמת ח-ו-ג-ג-ת!!!)
מעצבת HP- (לא הצלחתי לתייג אותך...) כמובן שאם לא נעים לך, את לא חייבת לומר לה/ להם.... שגם את נדבקת, אבל אם יש לך עוד טיפה אומץ- כדאי מאוד שתגידי לה/ן- כי זה יחייב אותן יותר לטפל בכל הרצינות.
לא נצעק עלייך זה הגיוני ומתבקש.
אבל אני יכולה להגיד שהבת שלי מתגרדת כל הזמן מאז שחזרו לגן אחרי חופשת פסח.
ואני מסרקת אותה כל הזמן. יש ימים שפעמיים ביום ושמה חומר ושום דבר לא עוזר.... היא נדבקת שוב ושוב ושוב.

היא כבר בוכה לי שהיא רוצה שאני אתקשר לגננת להגיד לה שתגיד לכולם לנקות את הראש.

סיוט בלתי נגמר.

• הוסף לסימניות
ואני מסרקת אותה כל הזמן. יש ימים שפעמיים ביום ושמה חומר ושום דבר לא עוזר.... היא נדבקת שוב ושוב ושוב.

סיוט בלתי נגמר.

לילדות שלא מצליחים למגר אצלן את התופעה, גם לאחר סירוקים חוזרים ונשנים, אפשר לתת B12 שעוזר

• הוסף לסימניות
רוצה שלמוע משהו הזוי
אחותי ביתה ב (והיא הקטנה שלנו) התלוננה שחברה שיושבת לידה (שמגיע מבית עם ילדים קטנים) מגרדת כל היום והיא גם הייתה נדבקת ואמא שלי הייתה מסרקת אותה כל יום מחדש אמא שלי התלבטה אם להתקשר למורה ויום אחד היא מקבלת טלפון מהמורה שאמא של אותה ילדה שהיתה מפיצת הכינים אומאת שלבת שלה יש כינים וזה מאחותי
אמא שלי הייתה בשוק!!!!!!!!!
והעיצה הכי טובה זה פשוט לסרק כל יום!

• הוסף לסימניות

סיוט בלתי נגמר.
ולמה שלא תתקשרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה