דרוש מידע איך אפשר למגר את המכה הזאת שנקראת כינים?

• הוסף לסימניות
היו זמנים שממש רציתי לשלם למישהי שתעשה את העבודה.
יש בארץ נשים שעוסקות בזה??????
בואי, נרים את הכפפה: "אויימר ועויישה"
אפשר לערוך ניסיון פה בפורום:
דרושות נשים לעבודה מאתגרת ומתגמלת:
בדיקת ראשים וניקיון ראשים מפני מכת כינים
תשלום הגון
תעריף בנות : תלוי באורך השיער (צמה/קוקו/ קרה /קצר ) ובסוג השיער (חלק/גלי/מתולתל/יבש)
תעריף בנים : תלוי באורך הפאות ארוכות או קצרות (לפני/מאחורי האוזניים)

מה אומרות?

• הוסף לסימניות
בבי"ס של הבת שלי יש בודקת שצגיעה פעם בחודש ובודקת את כל הבנות
בת שיש לה כינים / ביצים חייבת להביא אישור מהאמא שהיא ניקתה לה...
גם בתחילת שנה, יום לפני תחילת הלימודים (אחרי החופש , כל הפארקים, חול ,ים וכל הלכלוך) בודקים את הראש ואי אפשר לבוא ביום הראשון בלי האישור שהראש נקי
משלמים תחילת שנה, ואני חושבת שזה דבר מבורך מאוד!!!

• הוסף לסימניות
גם בתחילת שנה, יום לפני תחילת הלימודים (אחרי החופש , כל הפארקים, חול ,ים וכל הלכלוך) בודקים את הראש ואי אפשר לבוא ביום הראשון בלי האישור שהראש נקי
מאיפה את?

• הוסף לסימניות
בית ספר בית יעקב פרטי או כללי?
אז שיעשו את זה בכל בתי הספר
חובה

• הוסף לסימניות
אני גננת,
ולצערי הרב נדבקתי בסיוט הזה שנקרא כינים :cautious:
סובלת יותר מחודש מגירודים חוזרים ונשנים.
איך אני יכולה למגר אותן אחת ולתמיד?
זה כבר בלתי נסבל!
תודה מראש!
הדרין הכי עוזר גם לטווח יותר ארוך
ניסתי הרבה דברים לילדים

• הוסף לסימניות
בית ספר בירושלים
לא בית יעקב
הנה הוכחה שאפשר אחרת
בבית יעקב פוחדים לעשות משהו כי הם כבר לא "עצמאי" אלא משרד החינוך. עם כל החוקים ההזויים שלהם
ובהתאם לזה ירדה גם איכות הבנות... צריך לקבל את כוווווווווווווולן

• הוסף לסימניות
הנה הוכחה שאפשר אחרת
בבית יעקב פוחדים לעשות משהו כי הם כבר לא "עצמאי" אלא משרד החינוך. עם כל החוקים ההזויים שלהם
ובהתאם לזה ירדה גם איכות הבנות... צריך לקבל את כוווווווווווווולן
מה קשור א' ל-ב'?
איך קשור הכינים לזה שצריך לקבל את כולם?
הם תחת נהלים נכון! אבל לדעתי לא קשור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שמעתי שבושם מרחיק כינים
פשוט אחרי שממגרים עם הדרין
לשים בושם מאחורי האוזניים
ובעורף (סמוך לשיער)
וזה גורם שלא ידבקו...
אגב, עוזר גם נגד יתושים כי גם אלו וגם אלו מריחים את הדם מאחורי האוזן, והבושם מבלבל אותם

• הוסף לסימניות
שהייתי ילד שמו לי נפט...
פעם אחת ולא חזר....
נשמע מפחיד זה מבוקר
1747311434967.png

• הוסף לסימניות
לדעתי הפיתרון הכי טוב זה לסרק את השיער כל יום כל יום בלי תכשיר בכלל , תכשיר עושה את השיער שומני ודוחה וזה לא שווה את זה, פשוט לסרק כל יום עד שהכינים המאוימות מהמזרק נגמרות ולבדוק שאין לעיתים קרובות אנחנו המטופחים עושים את ההשתדלות שלנו וההאלו שההיפך יעשו גם הם השתדלות ולא יגרמו לנו לסבול אנחנו לא אשמים שיש אנשים כאלו בעולם ואנחנו לא קורבנות פשוט צריך להתרחק מהם - ושילמדו!

כותבת מניסיון כואב מאודדד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה