דרוש מידע איך אפשר למגר את המכה הזאת שנקראת כינים?

בבי"ס של הבת שלי יש בודקת שצגיעה פעם בחודש ובודקת את כל הבנות
בת שיש לה כינים / ביצים חייבת להביא אישור מהאמא שהיא ניקתה לה...
גם בתחילת שנה, יום לפני תחילת הלימודים (אחרי החופש , כל הפארקים, חול ,ים וכל הלכלוך) בודקים את הראש ואי אפשר לבוא ביום הראשון בלי האישור שהראש נקי
משלמים תחילת שנה, ואני חושבת שזה דבר מבורך מאוד!!!
בנות הדסה?
ולו רק בשביל זה שווה לי לשלוח לשם יום יום עם הסעה :cool:
אני משתגעתתתת מהמצב, הבת שלי נדבקת מכל כינה שדורכת בגן,
ומלאאא תלתלים לנקות. איך אמרה לי פעם גננת? לא יעזור להגיד לאימהות.
אני מדברת איתן ורואה כינים ע-ל-י-ה-ןןןןןןןןןןןן

לבדוק יום יום בהתמדה. גם כשאין, לבדוק יום למחרת.
לערבב מים עם 15-20 טיפות שמן רוזמרין להשפריץ על השיער ולסרק לפני השינה.
הריח לא חזק ומצד שני מועיל

לרווחת כולם!
שמנו שמפו על שיער יבש שיגיע לכל המקומות..
למשך 20 ד'!
ויצאו כולם ללא רוח חיים.....
זול ומועיל!
את מי שזה מעניין שמפו של פינוק הכחול הקלאסי שלהם..

שמפו שמכיל בתוכו סיליקון (DIEMETICONE) מאוד עוזר למנוע (זה החומר שמכיל הדרין ועוד תכשירים) הסיליקון חונק את הכינים..
בגלל זה אני לא נדבקת ב'ה והילדות שלי כשאני חופפת להם עם השמפו שלי - אין להן כלום.

שמפו שמכיל בתוכו סיליקון (DIEMETICONE) מאוד עוזר למנוע (זה החומר שמכיל הדרין ועוד תכשירים) הסיליקון חונק את הכינים..
בגלל זה אני לא נדבקת ב'ה והילדות שלי כשאני חופפת להם עם השמפו שלי - אין להן כלום.
יכולה להעלות תמונה של השמפו?

יכולה להעלות תמונה של השמפו?
1747566542112.png
אני משתמשת בזה בעיקרון אבל כל אחד עם סיליקון תופס

אז חפרתי על זה קצת...
בדקתי בשמפואים שונים בבית והתייעצתי עם גיפיטי

החומר הזה נמצא בהרבה תמרוקים
ברוב השמפו פרימיום (דאב, פאנטן וכו)

אבל נמצא בכמות גדולה במרכך (מאשר בשמפו)

זה מסביר אגב את מה שכתבה אחת הניקיות במעלה האשכול שהיא משרה את הראש בשמפו על שיער יבש במקום בהדרין ושזה עושה את אותה פעולה.
לכאורה עדיף להשרות במרכך

(עריכה: גיפיטי סרב להכיר בכך כטיפול בכינים... לדעתו המינונים מזעריים מדי)

אז חפרתי על זה קצת...
בדקתי בשמפואים שונים בבית והתייעצתי עם גיפיטי

החומר הזה נמצא בהרבה תמרוקים
ברוב השמפו פרימיום (דאב, פאנטן וכו)

אבל נמצא בכמות גדולה במרכך (מאשר בשמפו)

זה מסביר אגב את מה שכתבה אחת הניקיות במעלה האשכול שהיא משרה את הראש בשמפו על שיער יבש במקום בהדרין ושזה עושה את אותה פעולה.
לכאורה עדיף להשרות במרכך

(עריכה: גיפיטי סרב להכיר בכך כטיפול בכינים... לדעתו המינונים מזעריים מדי)
נכון, במרכך יש יותר, שכחתי לציין :)
בגלל זה אחרי חפיפה עם מרכך השיער יותר מבריק..

לפני שאנחנו שיפוטיים כלפי "בעלי הכינים" ולא מדברת על מקרי קיצון או הזנחה ברורה,
יש פעמים שמתנהלות מלחמות עיקשות ומלא מאמצים למיגור הכינים, וזה לוקח זמן.
לא פייר ולא יפה למתג אותם ככאלו ש"מפיצים את הכינים" ו"צריך לשמור מהם מרחק, שילמדו..."
(לא אמרתי להתקרב:))

ומשהו שהתחלתי כעת אחרי המלצה חמה- מרכך פורטה של סרקל, מכיל קומפלקס של שמנים וחומרים הדוחים כינים.
בינתים מסתמנת הצלחה...

בלת"ק חלקי, אחרי שהמכה מוגרה, שמן רוזמרין אתרי, טיפה או שתיים מאחורי כל אוזן, מרחיק את הכינים.

אני מכירה 2 בודקות כינים - אחת בבית שמש ואחת בנווה יעקב. מאמינה שיש עוד כאלה.

קראתי רק את התגובות הראשונות
ואני חייבת לציין שגם אני השתמשתי בהדרין כמה פעמים, אבל איך שאני רואה את מצב הראש של הבנות שלי, בכל פעם שעשיתי עם הדרין כשחזר הכינים הם חזרו בכמות כפולה ומכופלת
לבת שלי בת 10 כבר איבדתי שליטה לגמרי, אפילו שהיא מתקלחת כל יום עם סירוק, זו עבודה קשה ומפרכת- לא נגמררררר..... כמויות
סתם אגב, כאמא לילדות מלאת ניסיון, שימו לב שהכינים הגדולות מטיילות על השערות אבל הקטנטנות מאד מאד הן אלה שנמצאות על הקרקפת והן אלה שהכי מגרדות, והן לא יוצאות במסרק גם לא של אסי 2000. צריך פשוט לעבור אחרי הסירוק ולחפור בתוך הראש ולמצוא אותן, זה פשוט מתסכל שאחרי שאת גומרת לנקות ואת בטוחה שזהו גמרנו, והן עדיין מגרדות, זה פשוט הפיציות שמוצצות להן את הדם כדי להתחזק ולגדול...
אני מחלקת את הראש לאזורים, קודם מקדימה ממש {בד"כ שם הביצים}, ואז מקדימה צד ימין, אח"כ צד שמאל, עד האוזן, אח"כ הילדה מסתובבת ושמה את הראש על הרגליים שלי ואני מנקה למטה {שם בד"כ מתחבאות הכינים הגדולות יותר}, ואז צמוד לאזניים, ולא לשכוח גם את האמצע הראש איפה שהקודקוד גם שם יש הרבה כינים, פשוט לעבור כמעט שערה שערה, הרבה סבלנות אבל שווה
בהצלחה, כשאני כותבת את זה כולי מתגרדת {בקטע פסיכולוגי😉}

לרווחת כולם!
שמנו שמפו על שיער יבש שיגיע לכל המקומות..
למשך 20 ד'!
ויצאו כולם ללא רוח חיים.....
זול ומועיל!
את מי שזה מעניין שמפו של פינוק הכחול הקלאסי שלהם..

קראתי רק את התגובות הראשונות
ואני חייבת לציין שגם אני השתמשתי בהדרין כמה פעמים, אבל איך שאני רואה את מצב הראש של הבנות שלי, בכל פעם שעשיתי עם הדרין כשחזר הכינים הם חזרו בכמות כפולה ומכופלת
לבת שלי בת 10 כבר איבדתי שליטה לגמרי, אפילו שהיא מתקלחת כל יום עם סירוק, זו עבודה קשה ומפרכת- לא נגמררררר..... כמויות
סתם אגב, כאמא לילדות מלאת ניסיון, שימו לב שהכינים הגדולות מטיילות על השערות אבל הקטנטנות מאד מאד הן אלה שנמצאות על הקרקפת והן אלה שהכי מגרדות, והן לא יוצאות במסרק גם לא של אסי 2000. צריך פשוט לעבור אחרי הסירוק ולחפור בתוך הראש ולמצוא אותן, זה פשוט מתסכל שאחרי שאת גומרת לנקות ואת בטוחה שזהו גמרנו, והן עדיין מגרדות, זה פשוט הפיציות שמוצצות להן את הדם כדי להתחזק ולגדול...
אני מחלקת את הראש לאזורים, קודם מקדימה ממש {בד"כ שם הביצים}, ואז מקדימה צד ימין, אח"כ צד שמאל, עד האוזן, אח"כ הילדה מסתובבת ושמה את הראש על הרגליים שלי ואני מנקה למטה {שם בד"כ מתחבאות הכינים הגדולות יותר}, ואז צמוד לאזניים, ולא לשכוח גם את האמצע הראש איפה שהקודקוד גם שם יש הרבה כינים, פשוט לעבור כמעט שערה שערה, הרבה סבלנות אבל שווה
בהצלחה, כשאני כותבת את זה כולי מתגרדת {בקטע פסיכולוגי😉}
תנסו תפיתרון הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה