- הוסף לסימניות
לגבי כינים לא יודעת בוודאותאיך קונים מי רוזמרין?
ואיך משתמשים בו?
והאם זה עושה את השיער שומני?
אבל כשהייתי צריכה לפני לידה
פשוט לקחתי כמה עלי רוזמרין וחלטתי במים רותחים (לקנות בחנויות טבע או לקטוף ברחוב)
לגבי כינים לא יודעת בוודאותאיך קונים מי רוזמרין?
ואיך משתמשים בו?
מניסיון עם אחד שהיו לו מאות כינים לפחות! ריזאלטס עזר במיידי והרג גם את הביציםקראתי רק את התגובות הראשונות
ואני חייבת לציין שגם אני השתמשתי בהדרין כמה פעמים, אבל איך שאני רואה את מצב הראש של הבנות שלי, בכל פעם שעשיתי עם הדרין כשחזר הכינים הם חזרו בכמות כפולה ומכופלת
לבת שלי בת 10 כבר איבדתי שליטה לגמרי, אפילו שהיא מתקלחת כל יום עם סירוק, זו עבודה קשה ומפרכת- לא נגמררררר..... כמויות
סתם אגב, כאמא לילדות מלאת ניסיון, שימו לב שהכינים הגדולות מטיילות על השערות אבל הקטנטנות מאד מאד הן אלה שנמצאות על הקרקפת והן אלה שהכי מגרדות, והן לא יוצאות במסרק גם לא של אסי 2000. צריך פשוט לעבור אחרי הסירוק ולחפור בתוך הראש ולמצוא אותן, זה פשוט מתסכל שאחרי שאת גומרת לנקות ואת בטוחה שזהו גמרנו, והן עדיין מגרדות, זה פשוט הפיציות שמוצצות להן את הדם כדי להתחזק ולגדול...
אני מחלקת את הראש לאזורים, קודם מקדימה ממש {בד"כ שם הביצים}, ואז מקדימה צד ימין, אח"כ צד שמאל, עד האוזן, אח"כ הילדה מסתובבת ושמה את הראש על הרגליים שלי ואני מנקה למטה {שם בד"כ מתחבאות הכינים הגדולות יותר}, ואז צמוד לאזניים, ולא לשכוח גם את האמצע הראש איפה שהקודקוד גם שם יש הרבה כינים, פשוט לעבור כמעט שערה שערה, הרבה סבלנות אבל שווה
בהצלחה, כשאני כותבת את זה כולי מתגרדת {בקטע פסיכולוגי}
לכאורה אין אא"כ הדמיון זה הצד החזק שלך....בקשת עזרה;
מישהו יודע אם יש קשר בין הקריאה של האשכול הנוכחי לבין גירודים בעיקר בראש???
מכינים את זה לא קונים (וצריך להתמיד עם זה)איך קונים מי רוזמרין?
ואיך משתמשים בו?
עזר?
תבדקי שהמקור לכינים זה לא החברה הטובה שלה... לבת שלי היה במשך שנה ברציפות!!!! כינים ולא משנה מה שעשיתי, עד שעברנו דירה והיא עברה בית ספר, ומאז שקטטטטטקראתי רק את התגובות הראשונות
ואני חייבת לציין שגם אני השתמשתי בהדרין כמה פעמים, אבל איך שאני רואה את מצב הראש של הבנות שלי, בכל פעם שעשיתי עם הדרין כשחזר הכינים הם חזרו בכמות כפולה ומכופלת
לבת שלי בת 10 כבר איבדתי שליטה לגמרי, אפילו שהיא מתקלחת כל יום עם סירוק, זו עבודה קשה ומפרכת- לא נגמררררר..... כמויות
סתם אגב, כאמא לילדות מלאת ניסיון, שימו לב שהכינים הגדולות מטיילות על השערות אבל הקטנטנות מאד מאד הן אלה שנמצאות על הקרקפת והן אלה שהכי מגרדות, והן לא יוצאות במסרק גם לא של אסי 2000. צריך פשוט לעבור אחרי הסירוק ולחפור בתוך הראש ולמצוא אותן, זה פשוט מתסכל שאחרי שאת גומרת לנקות ואת בטוחה שזהו גמרנו, והן עדיין מגרדות, זה פשוט הפיציות שמוצצות להן את הדם כדי להתחזק ולגדול...
אני מחלקת את הראש לאזורים, קודם מקדימה ממש {בד"כ שם הביצים}, ואז מקדימה צד ימין, אח"כ צד שמאל, עד האוזן, אח"כ הילדה מסתובבת ושמה את הראש על הרגליים שלי ואני מנקה למטה {שם בד"כ מתחבאות הכינים הגדולות יותר}, ואז צמוד לאזניים, ולא לשכוח גם את האמצע הראש איפה שהקודקוד גם שם יש הרבה כינים, פשוט לעבור כמעט שערה שערה, הרבה סבלנות אבל שווה
הייתי חייבת להגיבקראתי רק את התגובות הראשונות
לא קשור לאשכול אבל תודה.לאפרושי מאיסורא
באיזור ירושלים בבקבוקי חלב קרטון של חברת תנובה (בין של מהדרין ובין של בד"ץ העדה החרדית) נמצאו חרקים קטנים מסוג אקריות באיזור הפקק, יש לציין שאף נמצא אקרית בתוך הפקק, (וכאשר הם נכנסים לתוך החלב כמעט ובלתי אפשרי לבדוק), ידע הציבור ויזהר מאיסור החמור של אכילת שקצים.
נ.ב. יש להזהר אף ממאכלים אחרים שהיו פתוחים במקרר בסמוך לחלב הנ"ל, שמא נכנסו חרקים מהקרטון חלב לתוך המאכל (כפי שכבר נמצא בעבר).
יש לציין שהם קטנים מאוד (אבל נראים לעין) אבל בהתבוננות היטב מבחינים בהם מפני שהצבע של הקרטון לפעמים מפריע לראות אותם.
תודה על הפירוט הנרחב,מכינים את זה לא קונים (וצריך להתמיד עם זה)
צרפתי לך איך בהצלחה!
חופן גדול של רוזמרין טריים (או 2 כפות רוזמרין יבש)
2–3 כוסות מים
בקבוק תרסיס
שמן אתרי או בושם(לא חובה)
אופן ההכנה:
- שימי את הרוזמרין והמים בסיר והביאי לרתיחה.
אחרי שרתח, הנמיכי את הלהבה ובשלי עוד 15–20 דקות עד שהמים מקבלים צבע חום-אדמדם.
כבי את האש, תני לנוזל להתקרר מעט, וסנני את העלים החוצה.
העברי את מי הרוזמרין לבקבוק תרסיס. ותוסיפי את השמן\בושם
רססי את מי הרוזמרין על שיער יבש או לח, בעיקר על הקרקפת ובסביבת העורף והאוזניים
אפשר להשתמש בזה כל בוקר לפני בית ספר או יציאה.
לא לשטוף! זה נספג ונותן ריח עדין.
ניסית גם לילדים / תינוקו
עדיףתודה על הפירוט הנרחב,
שאלה
צריך לשמור את זה במקרר ? וכמה זמן זה מחזיק מעמד ולא מתקלקל ?
תודה רבה !
איך משתמשים בו? יש לי אותו בלי הוראות שימושמניסיון עם אחד שהיו לו מאות כינים לפחות! ריזאלטס עזר במיידי והרג גם את הביצים
זה פטנט חדש יחסית וזה טבעי תוצרת הולנד מוכח מדעית עם תוצאות במקום שווה את המחיר. יש בכל בית מרקחת
(יש מוצרים אחרים שלא מחסלים את הביצים וגם הכינים מפתחים עמידות אליהם)
תשהי את השיער עם המרכך להרבה זמן.יש לי שאלה -
לבת שלי אני מידי פעם שמה הדרין וזה עוזר לזמן מה ובין לבין כמובן עוברת ומסרקת, אבל יש לה מלא ביצים שלא מבשילות לכינים כנראה בגלל ההדרין אבל דבוקות לשערות מדובר בכמויות - מה אפשר לשים כדי להוריד אותן?
כי אין להן זמן. גם ככה כל אחת אחראית על כמה וכמה בתי ספרפעם פעם פעם זה היה תפקיד האחות בבית הספר
למה שלא יחזרו לזה?
מורחים על שיער יבש ממתינים 10 דקות ואז אפשר לשטוףאיך משתמשים בו? יש לי אותו בלי הוראות שימוש
כשהשיער דק - יש מצב שהכינים נפלו, פשוט לא היתה להם אחיזה על השערהיכול להיות כזה דבר שיש רק ביצים בלי כינים?
אמא לבכורה בת 3, פעם ראשונה בסרט הזה...
שלחו מכתב היום מהגן שמתריע שיש מכה בגן ולשים לב,
ואז תפסתי אותה בצהריים מגרדת בררר ומייד חשבתי זה זה.
סירקתי אותה מייד אחרי אמבטיה במשך שעה + מרוב היסטריה (ויש לה שיער דליל וקצר ממש)
ומצאתי קצת ביצים בקצוות של הקרקפת ליד האוזניים.
יכול להיות שפספסתי את הכינים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים