כיריים איך אפשר לנקות כיריים אינדוקציה בחומרים שיש בבית?

• פותח הנושא zoom
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סנט מוריץ מסוכן?
מה הכי טוב?
הכירה החדשה (!) קיבלה כתמים אחרי ששמנו מעל מתאם סיליקון
ניסינו בסבון כלים וסמרטוט - יורד יפה יחסית אבל אחרי שפשוף מסיבי ביותר בסמרטוט בלבד כמובן.
בהוראות כתוב לנקות כמובן רק עם התכשירים של בוש
יש עוד רעיון איך ועם מה מנקים את זה??

• הוסף לסימניות
אני גם מצטרפת לבקשת מידע הזו,
אני ניסיתי עם ספוג הפלא,
וזה לא עזר כל כך הרבה.

תודה

• הוסף לסימניות
אולי מים רותחים ?ימיס את זה ,או אולי פן ממוקד ?

• הוסף לסימניות
בשום פנים ואופן לא סנט מוריץ
יש לאסטוניש חומר+ ספוג הפלא השחור.
האם זה כתם בולט?-יש כתמים שיורדים במהלך בישול
לדוג' באם השארתם סיר בלי מים יהיה סימון מתחת לסיר שיעבור עם הזמן.
אני משתמשת ג"כ בסיליקון לפסח ונשאר נקי

• הוסף לסימניות
אסטוניש של יעקובי בבקבוק כתום ופקק כחול. מנסיון, מנקה מעולה! למרוח, לשפשף, לחכות 2 דקות ולשפשף שוב ולשטוף.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש את המשחה של אסטוניש - קופסא מרובעת כחולה
אני משתמשת בה לאינדוקציה - היא מנקה הכל במיידי

• הוסף לסימניות
נייר סופג וספריי כחול שורט אינדוקציה?

• הוסף לסימניות
כל חומר ניקוי (שיש לו תכונה של ממיס שומן) אפילו פנטסטיק מוריד את הכתמים האלו.
מה שחשוב זה למרוח את החומר על הכתם ולחכות שעה שעתיים בסבלנות ואח"כ בשפשוף קל הכל יורד.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין הסכין שהם מוכרים לבין הלהב של סכין יפני גדול?
1758739664263.png

• הוסף לסימניות
מנסיון של כמה שנים אין שום לכלוך באינדוקציה שלא יורד עם סבון כלים וספוג אין צורך בסכין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה