איך אפשר לנקות ככה?

• הוסף לסימניות
עם כזה פרטנר מתוק לעבודה?

לכל הרגישים לחיתוך ;) הוספתי תמונה ללא חיתוך... התמונה פשוט לא מספיק חדה.

קבצים מצורפים

• DSC_3858.png
    DSC_3858.png
    KB 124 · צפיות: 18
  • DSC_3848.png
    DSC_3848.png
    KB 131.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
:אוירה פסחית לחלוטין
איזה מותק
והכי כיף לנקות עם הבונבונים האלה:D

• הוסף לסימניות
חמוד. אבל חתוך קצת, לא?

מזכיר את התמונה ההיא שצברה הכי הרבה פעמונים בפורום...

• הוסף לסימניות
קצת מאחורי הקלעים...
אחותי באה לעזור לי לנקות, והקטן "עזר" לנו למיין צעצועים וספרים, אז היא פשוט "נעצה" אותו במדף, הוא פשוט רעד לזוז בו,
בגלל שהתאורה לא היתה טובה בחדר, כמה שניסיתי להעלות איזו עדיין הוא קפצץ והקשה עלי לתפוס תמונה אחת חדה מספיק.
היו לי תמונות גם לא חתוכות, אבל פה היה משהו בשלישים שגרם לי לאהוב אותה.

• הוסף לסימניות
חשבתי לרגע שבאת לצלם אצלי בבית
יש לי אחת דומה לו מאוד.
אבל איפה הרגליים?

• הוסף לסימניות
הנ"ל

• הוסף לסימניות
איזה מתוק ועסיסי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה