כללי איך אפשר לנקות שיער????

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעצב אלבום דיגיטלי ויש לי כמה תמונות שקשה לי לנקות את הרקע מאחורי השיער שעף ברוח. אני רוצה להשאיר את השיער אבל בלי הרקע -
איך אפשר לעשות את זה בצורה הכי קלה???

• הוסף לסימניות
אולי תעלי את התמונה שנדע על מה מדובר ואיזו עזרה להציע לך

• הוסף לסימניות
אז ככה-
מצורפת תמונה לדוגמא למה שהתכונתי..
השיער המתולתל והשובב שקצת מפוזר ליד הראש, אני רוצה להשאיר אותו, יש לי עוד כמה תמונות מהסוג הזה ואני ממש מחפשת עיצה איך לעשות זאת בצורה הכי קלה...

קבצים מצורפים

• 1234.jpg
    2 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אני היית יעושה אם מברשת (מוחקת) וחותמת (דוגמת ומוסיפה) יש לי באיזה שהיא מקום הוראות מדיוקות לצריבת שיער ואני לא מוצאת את זה אולי משהו מכאן יכול להביא אותו
(אשמח לעדכן את זה אצלי)

• הוסף לסימניות
בפוטושופ, בתפריט האפקטים למעלה, פקודת Extract.
תסמני את החלק של השיער הבעייתי ותסגרי את הצורה (ע"י המשכת המברשת הצידה או למטה)
אח"כ תמלאי את הצורה שנוצרה לך עם כלי המילוי שבפקודה - והילדה תבצע בכחול.
תלחצי בצד ימין על תצוגה מקדימה ותראי איך זה יראה אם תאשרי את הפקודה.
אם נחתך יותר מישי יש אפשרות לתקן עד שזה ייצא כמו שרצית.
בהצלחה.

נ.ב. מומלץ קודם כל לתקן את הצבעים בתמונה - ככל שיהיה יותר קונטרסט בין השיער לרקע הכלי יזהה א השיער טוב יותר.

אם אין לך את הפילטר הזה (הורידו אותו בברירת מחדל של התוכנה החל מ-CS4) - את יכולה להתקין את הפלאג-אין שמחזיר אותו מהאתר של אדובי:
http://www.adobe.com/support/downloads/thankyou.jsp?ftpID=4048&fileID=3767

• הוסף לסימניות
צריבה דרך הערוצים -
הכפלת הערוץ הקונטרסטי והגברת הקונטרסט כדי לקבל מצב של שחור לבן, ויצירת איזור בחירה.

כמו שעדן אמרה, דבר ראשון תיקוני צבע ורק אח"כ צריבה.

• הוסף לסימניות
במקרה הזה כדאי דרך ערוץ אלפא חדש:
קודם כל תחדדי את הקונטרסט בתמונה, הרקע אמור להיות לבן.
בחלונית הערוצים תשכפלי את הערוץ הקונטרסטי ביותר מבינהם
תעבדי על הערוץ המשוכפל כך שהרקע יהיה לבן והשיער שחור לגמרי - ע"י כלי ההבהרה וההכהיה
וכשאת גומרת תטעני בחירה ותמחקי את הרקע בעדינות עם מברשות
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
הופס
אני רואה שהקדימו אותי :)

• הוסף לסימניות
פו - אמנם הקדמתי אותך אבל ההסבר שלך יותר 'מושקע' ומפורט :)

• הוסף לסימניות
בהתחשב באיכות הגרועה של התמונה - חדות נמוכה וצל שנוצר מהפלאש ומערבב שיער עם צל-שיער, יהיה קשה עד בלתי אפשרי להשיג צריבה איכותית של אזור השיער.

• הוסף לסימניות
משהו מהיר,
באמצעות כלי ה- refine mask ניתן להגיע לתוצאה הזאת ועם קצת סבלנות להרבה יותר דיוק
אני בדיוק מכינה תרגיל בנושא צריבת שיער אז לקחתי את התמונה שלך כדוגמא (אם לא אכפת לך)
כמובן שהתמונה קבלה טיפול ב- white balance לפני כן באמצעות levels

קבצים מצורפים

• refine edge.jpg
    KB 212.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
שושי, כהמשך לתיקון היפה שעשית, וכהשלמה,
אם השיער שחור ועל רקע לבן או בהיר מאוד, שמעתי ממנטור עוד רעיון:
לאחר תיקוני צבע בסיסיים
לשכפל את שכבת הדמות פעמיים
השכבה העליונה בשיטת שילוב רגילה, ולהסתיר עם מסיכה רכה את קצוות השיער החיצוני
השכבה התחתונה בשיטת שילוב multiply, כך האזור הלבן יוסתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1038153:
שושי, כהמשך לתיקון היפה שעשית, וכהשלמה,
אם השיער שחור ועל רקע לבן או בהיר מאוד, שמעתי ממנטור עוד רעיון:
לאחר תיקוני צבע בסיסיים
לשכפל את שכבת הדמות פעמיים
השכבה העליונה בשיטת שילוב רגילה, ולהסתיר עם מסיכה רכה את קצוות השיער החיצוני
השכבה התחתונה בשיטת שילוב multiply, כך האזור הלבן יוסתר.

זו שיטה מעולה לא רק לצריבת שיער
אני משתמשת בזה המון גם לצריבות אלמנטים רגילים עם צל / השתקפות וכו' כדי לא לאבד את העומק.

• הוסף לסימניות
הבנתי מיד שאת מתכוונת כהשלמה :)
זה באמת עובד, בגלל הרקע הורוד ניסיתי עם luminosity במקום multiply ויצא יופי.

נוסף לזה, כמו שכתבתי מקודם, אפשר לשחק עם ה- refine mask עוד כדי להגיע לרמת דיוק יותר טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה