נכתב ע"י שושה;1233613:הדלת לא משתפשפת מהברזל?
נכתב ע"י מוזיקאית;1233603:אצלינו יש דבר הרבה יותר פשוט,לא רואים אותו כמעט..ולא קל לילדים לפתוח אותו..
זה כמו וו קטן שפשוט מחברים מעל הארון וסוגרים את זה על הארון-סורי על ההסבר,אני לא יודעת איך לכתוב את זה בצורה שתבינו...
(קשה לילד לסובב את זה...בזמן שלך-שיש לך קצת יותר כח ממנו..זה בא דיי בקלות!)
ממתי ששמנו את זה בא השקט לעולם!!
מצורפת תמונות של זה סגור ופתוח(לתועלת אלה שלא הבינו,או בכלל)
ו...קונים את זה בטמבור!
נכתב ע"י ov;1233623:רעיון מצוין, נראה לי שנלך על זה לארונות, אבל מה עושים עם מגירות?
נכתב ע"י מוזיקאית;1233603:אצלינו יש דבר הרבה יותר פשוט,לא רואים אותו כמעט..ולא קל לילדים לפתוח אותו..
זה כמו וו קטן שפשוט מחברים מעל הארון וסוגרים את זה על הארון-סורי על ההסבר,אני לא יודעת איך לכתוב את זה בצורה שתבינו...
(קשה לילד לסובב את זה...בזמן שלך-שיש לך קצת יותר כח ממנו..זה בא דיי בקלות!)
ממתי ששמנו את זה בא השקט לעולם!!
מצורפת תמונות של זה סגור ופתוח(לתועלת אלה שלא הבינו,או בכלל)
ו...קונים את זה בטמבור!
נכתב ע"י sari93;1233633:ואיך מחברים את זה?
זה כמו מסמר או צריך קדיחה?
כי גם אני חיפשתי פיתרון והלכתי לטמבור והם הביאו לי את זה וכשבאתי לחבר (אצלנו בבית אני זאת שיודעת לנעוץ מסמרים וכו'...) ראיתי שצריך לקדוח
אז בינתיים זה מחכה למישהו שיעשה את זה והבן שלי ממשיך לחגוג על הארון...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים