כללי איך אפשר לעשות סימון v... באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
אני מעצבת חוברת עבודה לילידים איך אפשר לעשות את הסימנים:
וי, איקס, וי-איקס?
אשמח לכלמידע אפי' בתוכנה אחרת ולייבא אבל איך עושים כזה דבר?

• הוסף לסימניות
הכי קל ע״י גופן שיש לו גליפים האלו בגופן. ככה פשוט מקלידים אותם.
הפונט המצורף יש לו וי/איקס יפה.
Screen Shot 2018-07-17 at 08.59.35.png

קבצים מצורפים

• wingdings-2.zip
    KB 36.6 · צפיות: 81
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש עוד אפשרויות? ניסיתי בדרך הזו.
האם יש גם וי-איקס מחובר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהה...
אז תצייר משהו כזה עם כלי ה-pen, תעתיק אותו, ותדביק אותו בתוך המלל במקום הרצוי...
ככה זה יזוז עם הטקסט.

• הוסף לסימניות
אהה...
אז תצייר משהו כזה עם כלי ה-pen, תעתיק אותו, ותדביק אותו בתוך המלל במקום הרצוי...
ככה זה יזוז עם הטקסט.
אבל אני צריכה את כל ה- 3 סימנים באותו עמוד כמו שהעלתם למעלה,
אם אין לי בפונט, יש אפשרות לעשות את זה בדרך אחרת?

• הוסף לסימניות
אפשר להכניס לפונט

• הוסף לסימניות
איך? צריך דרך החברה?
אפשר לבד (אם יודעים איך)...
אפשר גם ליצור גופן חדש רק לצורך האייקונים שלך.
זה מאוד שימושי:
1) כי זה מתנהג כטקסט לכל דבר.
2) לכל שינוי פשוט משנים בגופן, וזה מתעדכן בכל מקום [כמו אובייקט חכם, לינק וכו׳]...

-----------------------
טריק מוצלח שעשיתי פעם:

היה לי אייקונים ל״שאלה״ ״תשובה״ ״ראיה״.
יצרתי גופן שהאות ״ש״ הוא אייקון של שאלה, ״ת״ הוא אייקון של תשובה וכו׳.
באינדיזיין הגדרתי גרפ סטייל שכל מקום שיש ״ש״ לבד [מילה לעצמו] יוחלף לגופן הנ״ל של האייקונים.

עכשיו כל פעם שאני רוצה להכניס אייקון ״שאלה״, אני פשוט מקליד ש !

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה