דרוש מידע איך אפשר לפנק מישהו בדיאטה?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לשלוח משהו לחברה,
הייתי שולחת לה איזה שוקולד משובח עם מכתב,
אמה מה שהיא בדיאטה וחסר לי להרוס לה...
חשבתי על מיצי פירות אך זה גם מלא בסוכר,
אני רוצה משהו דיאטטי לחלוטין... ומפנק
יש רעיון?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לשלוח משהו לחברה,
הייתי שולחת לה איזה שוקולד משובח עם מכתב,
אמה מה שהיא בדיאטה וחסר לי להרוס לה...
חשבתי על מיצי פירות אך זה גם מלא בסוכר,
אני רוצה משהו דיאטטי לחלוטין... ומפנק
יש רעיון?
אולי תכיני לה סלט ירקות חיים מפנק ממש
עם גבינות ,
ואגוזים

• הוסף לסימניות
קודם כול -כול הכבוד לך על המחשבה מנסיון זה פחות נחמד לקבל מקרובים משהו שהם יודעים שזה לא בתפריט
לגבי מה לתת זה תלוי באיזה סוג דיאטה היא נמצאת בעקרון בדיאטה רגילה שייק פירות ביתי מבננות תמרים תותים וכו מותר ובסדר יש כדורי תמרים טעימים ממש ויש גם מתכונים מכוסמין וכו ובמלוחים את יכולה לקחת קופסאת סלט שנסגרת היטב למלא בכול טוב ירקות -קנוי או מוכן לבד והיא הכי תהנה...
במידה ואת רוצה משהו מהיר וקנוי ממליצה להכנס לחנות טבע ולראות מה ניתן לרכוש ומתאים לתזונה שלה
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
אולי תבררי איזה סוג דיאטה היא עושה. כך יהיה קל להתמקד.
בעיקרון - סלט ירקות תמיד יבוא בטוב. רטבים - פחות

• הוסף לסימניות
האמת שזה שאלה מעניינת,
האם מי שהוא בדיאטה היה מעוניין שיפתיעו במתנה של אוכל??
חושבני שאני לא הייתי מעוניין לקבל שום מתנה הקשורה לאוכל אלא רק מאנשים הקרובים אלי ביותר שמכירים את התפריט המדוייק שלי,
כי כל דבר אחר יכול להיות שיכול לגרום לי לשבור את ההרגלים שלי, וסתם מעמיד אותי בנסיון.
נקודה למחשבה...

• הוסף לסימניות
מגש ירקות
יותר מפנק מגש ירקות אנטיפסטי בתנור- כרוביות שומר קולורבי פלפלים בצל קישואים פטריות טריות עגבניות שרי הכל לפי צבעים אסטתי עם מעט שמן זית ומלח. היא לא תשכח לך
תבררי קודם שירקות חופשי אצלה.

• הוסף לסימניות
לה פרוטה, יש מעדנים עם מס קלוריות מופחת!

תכלס לכי תסותבבי במכולת תמיד יש איזה טור כזה.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה