איך אפשר לצפות במדיה בדפדפן פיירפוקס?..

• הוסף לסימניות
איך אפשר??
תודה מראש!!!!!!

• הוסף לסימניות
על איזה מידה מדובר?
אם על של מייקרוסופט אז מתקינים את התוסף שלהם
http://port25.technet.com/videos/downloads/wmpfirefoxplugin.exe

אם מדובר על פלאש אז מתקינים פלאש מהאתר של אדובי
(בדרך כלל יש לינק על חלון הסרטון)

• הוסף לסימניות
מדובר במדיה של פלאש
אני לחצתי התקן תוספים.. ואז נפתח חלונית והוא מחפש תוספים ואז מופיע לי שגיאה אז יצאתי מזה ועשיתי התקנה ידנית ונפתח לי האתר של אדובי הורדתי משם את הפלאש והוא שמר את הקובץ במסמכים שלי ומאז לא קרו דברים מפתיעים.........

• הוסף לסימניות
הפעלת את הקובץ שירד מהאתר של אדובי?
מפעילים אותו כשפיירפוקס סגור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;494336:
הפעלת את הקובץ שירד מהאתר של אדובי?
מפעילים אותו כשפיירפוקס סגור
תודה רבה!!
זה באמת עזר אבל למה כשאני לוחצת על הבלונים כדי להוריד ובוחרת באפשרות Download אז נפתח חלונית ואני לוחצת שמור והוא לא שומר כלום
באמת... (לא יפה!)

• הוסף לסימניות
זה עושה לך את זה רק כשאת לוחצת על הורדה או גם כשאת לוחצת על הורדה מהירה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;494462:
זה עושה לך את זה רק כשאת לוחצת על הורדה או גם כשאת לוחצת על הורדה מהירה?
מהי האפשרות של הורדה מהירה??
נ.ב. יישר כח על כל העזרה!!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י T and A;494731:
מהי האפשרות של הורדה מהירה??
נ.ב. יישר כח על כל העזרה!!:)
הסרטון לא להמחשה זה באמת כך עובד
ניתן לפתוח את הסרטון עם נגן VLC (מומלץ בגלל האיכות) או לגרור את הקובץ לדפדפן
צפה בקובץ המצורף 79738

נ.ב. אצלי הכדורים לא קופצים בגלל המשחקים שלי עם הדפדפן אבל המיקום שלהם נשאר באותו מקום

קבצים מצורפים

• test-0000.swf
    1.7 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!
יש לי שאלה שאולי לא כל כך קשורה לנושא
האם יש תוכנה שממירה קובץ FLV לWMV??

• הוסף לסימניות
פורמט פקטורי
נסי ותראי נפלאות
יש הורדה בפורום של נתיב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה