דרוש מידע איך אפשר לקבל מידע על קרקע בגבעת זאב?

• הוסף לסימניות
בזמנו אני כמעט קניתי לפני 10 שנים בערך מנראה לי אפיקים רוזנטלר ברגע האחרון לפני ששילמתי יותר מ100000 שקל על קרקע של דירה שאני לא יודע בדיוק מה הסבירו לי אז איך קונים לפני שיש אישור על כמות הדירות .מיקום שטחי ציבור אבל זה לא העסיק אותי חשבתי שאני עושה פה את עיסקת חיי הצטערתי שאין לי כסף לקנות 10 קרקע/דירה אמרתי לעצמי שאנשים משוגעים ובמאות בודדות יש לי דירות ענק ואחר כך אמכור בפי 5 וכו ואז החלטתי לשאול חבר מועצה בגבעת זאב מה הסיכוי שזה יאושר והוא אמר לי לברוח מזה שזה בעייתי ועדיף לי לקנות כבר קרקע בפרויקט שהיה בזמנו מורדות גילה או אחיסמך וכו ובאמת לא קניתי יתכן שהוא טעה ויתכן שלא אבל זה המקור שלי

עכשיו הקרקעות של אפיקים-רוזנטלר נמכרות ב-450000 (ליחידת קרקע במושע בת 100 מ"ר). וזאת למרות שאין תב"ע סופי אלא רק תב"ע כבישים...

• הוסף לסימניות
עכשיו הקרקעות של אפיקים-רוזנטלר נמכרות ב-450000 (ליחידת קרקע במושע בת 100 מ"ר). וזאת למרות שאין תב"ע סופי אלא רק תב"ע כבישים...
הוא גם יכול למכור את זה במליון זה עדיין לא אומר שמי שקונה ביצה ומבטיחים לו שבהמשך יהיה תרנוגלת ולכן עכשיו כבר זה ימכר קרוב לתרנוגלת ואחר כך בעל הביצה מוכר בפי 5 את אותה ביצה זה לא אומר על העסקה כלום אלא יתכן שהצליחו להפיל עוד אנשים
ובכלל אין לזה אח ורע בשוק כשקונים דירה שעומדת לפני פינוי בינוי מוכרים את הדירה לפי אותו שווי אולי קצת יותר אבל לא לפי השווי שיבנה עוד 4 שנים כשיושלם ההליך והבניה גם אם הכל בטוח ב100% וסגור עם ערבות היזם והבנק
אני לא מביע דעה אני רק כותב מה שאני חושב יתכן ואני טועה אבל לצורך העניין בדקתי מכרז מלפני 10 שנים נראה לי שכבר לאחר תב"ע כבישים ותב"ע למגורים של מינהל מקרקעי ישראל ואולי גם לאחר ביצוע כל התשתיות המחיר 270000 שקל צריך כמובן לבדוק כמה זמן לקח עד שנבנה ואוכלס ובכמה נמכר אבל לקנות קרקע חקלאית לפני תב"ע לא לפי דונמים ולא כלום אלא לפי דירות בבניין 100 מ"ר לפי דעתי זה למכור דבר שלא בא לעולם עדיין מצורף בזה

פורסמו תוצאות המכרז בבית שמש: מנחם כרמל זכה ב – 300 דירות!​

ממוצע זכייה ללא מע"מ עומד על 285 אלף שקל ליחידת קרקע, כולל מע"מ * ניתוח ראשוני ובלעדי של תוצאות המכרז הגדול ביותר לציבור החרדי בשנה האחרונה
חיים שיף 10.03.2014
אחרי חמישה חודשים מורטי עצבים פרסמו היום ברשות מקרקעי ישראל את תוצאות המכרזים בבית שמש.

ובכן, הזוכה הגדול במכרזים הללו הוא מנחם כרמל שזכה בכשלוש מאות דירות באמצעות שלוש עמותות שונות! מדובר בהישג ענק, מה שממקם את כרמל כאחד האנשים החזקים בענף הנדל"ן החרדי!

ואלו הן העמותות שכרמל מייצג: 110 דירות באמצעות עמותת 'מסורת אבותינו'; 99 דירות באמצעות עמותת 'נופי רמת בית שמש'; 100 דירות באמצעות עמותת 'שלום השבטים'. בסך הכל זכה כרמל בכשלוש מאות דירות ברמת בית שמש ג-2, וזאת לאחר שהוא כבר נמצא בעיצומה של בניית 500 דירות ברמת בית שמש ג-1.

עוד זוכים במכרז: 'נופי הרואה' של המתווך והיזם יגאל ברזמן, המייצג קבוצה חסידית (70 דירות); 'הר המלך' של היזם אברהם מרדכי ברגר (122 דירות) המייצג אף הוא קבוצה חסידית; הקבלן ש. ועקנין, שקשור למשפחת וולפסון (225 דירות), שהוא בעצם המתחם הגדול במכרז זה – והקבלן סאסי שזכה ב- 77 דירות, כולל שטחי מסחר. מי שהפסידו במכרז הן העמותות של טשכנוב, שנפסלה מסיבות שונות.

דבר אחד ניתן לראות בצורה ברורה: ממוצע של זכייה ללא מע"מ עומד על 270 אלף שקל ליחידת קרקע, ואם המע"מ המחיר עומד על 285 אלף שקל ליחידה.

• הוסף לסימניות
הוא גם יכול למכור את זה במליון זה עדיין לא אומר שמי שקונה ביצה ומבטיחים לו שבהמשך יהיה תרנוגלת ולכן עכשיו כבר זה ימכר קרוב לתרנוגלת ואחר כך בעל הביצה מוכר בפי 5 את אותה ביצה זה לא אומר על העסקה כלום אלא יתכן שהצליחו להפיל עוד אנשים
ובכלל אין לזה אח ורע בשוק כשקונים דירה שעומדת לפני פינוי בינוי מוכרים את הדירה לפי אותו שווי אולי קצת יותר אבל לא לפי השווי שיבנה עוד 4 שנים כשיושלם ההליך והבניה גם אם הכל בטוח ב100% וסגור עם ערבות היזם והבנק
אני לא מביע דעה אני רק כותב מה שאני חושב יתכן ואני טועה אבל לצורך העניין בדקתי מכרז מלפני 10 שנים נראה לי שכבר לאחר תב"ע כבישים ותב"ע למגורים של מינהל מקרקעי ישראל ואולי גם לאחר ביצוע כל התשתיות המחיר 270000 שקל צריך כמובן לבדוק כמה זמן לקח עד שנבנה ואוכלס ובכמה נמכר אבל לקנות קרקע חקלאית לפני תב"ע לא לפי דונמים ולא כלום אלא לפי דירות בבניין 100 מ"ר לפי דעתי זה למכור דבר שלא בא לעולם עדיין מצורף בזה

פורסמו תוצאות המכרז בבית שמש: מנחם כרמל זכה ב – 300 דירות!​

ממוצע זכייה ללא מע"מ עומד על 285 אלף שקל ליחידת קרקע, כולל מע"מ * ניתוח ראשוני ובלעדי של תוצאות המכרז הגדול ביותר לציבור החרדי בשנה האחרונה
חיים שיף 10.03.2014
אחרי חמישה חודשים מורטי עצבים פרסמו היום ברשות מקרקעי ישראל את תוצאות המכרזים בבית שמש.

ובכן, הזוכה הגדול במכרזים הללו הוא מנחם כרמל שזכה בכשלוש מאות דירות באמצעות שלוש עמותות שונות! מדובר בהישג ענק, מה שממקם את כרמל כאחד האנשים החזקים בענף הנדל"ן החרדי!

ואלו הן העמותות שכרמל מייצג: 110 דירות באמצעות עמותת 'מסורת אבותינו'; 99 דירות באמצעות עמותת 'נופי רמת בית שמש'; 100 דירות באמצעות עמותת 'שלום השבטים'. בסך הכל זכה כרמל בכשלוש מאות דירות ברמת בית שמש ג-2, וזאת לאחר שהוא כבר נמצא בעיצומה של בניית 500 דירות ברמת בית שמש ג-1.

עוד זוכים במכרז: 'נופי הרואה' של המתווך והיזם יגאל ברזמן, המייצג קבוצה חסידית (70 דירות); 'הר המלך' של היזם אברהם מרדכי ברגר (122 דירות) המייצג אף הוא קבוצה חסידית; הקבלן ש. ועקנין, שקשור למשפחת וולפסון (225 דירות), שהוא בעצם המתחם הגדול במכרז זה – והקבלן סאסי שזכה ב- 77 דירות, כולל שטחי מסחר. מי שהפסידו במכרז הן העמותות של טשכנוב, שנפסלה מסיבות שונות.

דבר אחד ניתן לראות בצורה ברורה: ממוצע של זכייה ללא מע"מ עומד על 270 אלף שקל ליחידת קרקע, ואם המע"מ המחיר עומד על 285 אלף שקל ליחידה.
לא הצלחתי לרדת לעומק דעתך. מה הרלוונטיות של מכרז בבית שמש לפני 11 שנים לקרקע בגבעת זאב בזמן הנוכחי?:unsure:
זו עובדה שאנשים קנו ב-100000 (וחלקם ב-80000) ומכרו ב-400-450 אלף.
השמאים נוהגים לחשב את מרכיב הקרקע בכ-30% ממחיר הדירה, ואת החישוב אתה יכול לעשות לבד.
אם הינך מעוניין בנתון מעט יותר רלוונטי - חברת רוטשטיין נדל"ן הגישה לבורסה דיווח לפיו היא רכשה קרקע בהליכי רישום בגבעת זאב ב-450,000 ל-100 מ"ר (כשעיקר התשלום הוא בהיתר בניה).
מן הסתם מדובר בחברה שמעוניינת להרוויח, כך שהמחיר האמיתי אמור להיות יותר מכך.

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לרדת לעומק דעתך. מה הרלוונטיות של מכרז בבית שמש לפני 11 שנים לקרקע בגבעת זאב בזמן הנוכחי?:unsure:
זו עובדה שאנשים קנו ב-100000 (וחלקם ב-80000) ומכרו ב-400-450 אלף.
השמאים נוהגים לחשב את מרכיב הקרקע בכ-30% ממחיר הדירה, ואת החישוב אתה יכול לעשות לבד.
אם הינך מעוניין בנתון מעט יותר רלוונטי - חברת רוטשטיין נדל"ן הגישה לבורסה דיווח לפיו היא רכשה קרקע בהליכי רישום בגבעת זאב ב-450,000 ל-100 מ"ר (כשעיקר התשלום הוא בהיתר בניה).
מן הסתם מדובר בחברה שמעוניינת להרוויח, כך שהמחיר האמיתי אמור להיות יותר מכך.
הרלוונטיות הייתה כלפי השאלה שנשאלה על קרקע מלפני 10 שנים במעל 100000 ליחידת דיור בלי תב"ע לבנייה
מה שחברת רוטשטיין קנתה זה לא קרקע חקלאית בלי תב"ע אלא קרקע לבנייה בעסקה מסובכת שמשקפת שווי של 135 מליון בכל אופן יתכן שאתה צודק וזה כדאי

• הוסף לסימניות
מה שחברת רוטשטיין קנתה זה לא קרקע חקלאית בלי תב"ע אלא קרקע לבנייה בעסקה מסובכת שמשקפת שווי של 135 מליון בכל אופן יתכן שאתה צודק וזה כדאי
תתפלא, חברת רוטשטיין קנתה קרקע חקלאית בגבעת זאב בלי תב"ע ואפילו ללא רישום.
אם אתה רוצה לכתוב משהו, ראוי לכתוב זאת מתוך ידיעה ולא ניחוש, השערה, משאלת לב או חלום.

קבצים מצורפים

• רוטשטיין.jpg
    רוטשטיין.jpg
    KB 225.3 · צפיות: 36
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תתפלא, חברת רוטשטיין קנתה קרקע חקלאית בגבעת זאב בלי תב"ע ואפילו ללא רישום.
אם אתה רוצה לכתוב משהו, ראוי לכתוב זאת מתוך ידיעה ולא ניחוש, השערה, משאלת לב או חלום.
אם זה עסקה כל כך מוצלחת, למה למכור לאברכים? לא עדיף למכור את 'הכל' לאותה חברה גדולה וענקית??? אני פשוט חס על כספם של בעלי הקרקעות... (הם יכולים לחסוך לעצמם את כל ההוצאות הענקיות של הפרסום, והתורה חסה על ממונם של ישראל)

• הוסף לסימניות
קידום בנייה בג''ז תלוי בראש מועצה
מצד דרכי ההשתדלות בידיעה
[להנ''ל יש גם קרקעות פרטיות והוא עובד קשה לקדמן אחרי שהיו תקועות שנים-יש לו רשת שיא החשמל
יש בג''ז ג''כ איזה סוג של שליטה ירדנית עפ''י חוק ולכן כל דבר שם עוד קצת יותר מסובך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה