כןאפשר הסבר?
תודה רבה
וואו, זה נשמע ממש פתרוןכן
יש מייל (אני עכשיו מחפשת את הכתובת מייל..)
שולחים בקשה להצטרפות
ואז בכל פעם שצריך sms שולחים למס' הזה - 0543907811
ואז נשלח התראה למייל עם הסיסמא
אבל מה כל מי שמחובר יכול לראות את הסיסמא
אתם פשוט תדעו שזה בשבילכם כי זה מיד ישלח
אבל גם אם אנשים אחרים ישלחו למס' הזה sms זה יגיע גם אליכם ואז תצטרכו פשוט להתעלם
קודם כל תודה!כן
יש מייל (אני עכשיו מחפשת את הכתובת מייל..)
שולחים בקשה להצטרפות
ואז בכל פעם שצריך sms שולחים למס' הזה - 0543907811
ואז נשלח התראה למייל עם הסיסמא
אבל מה כל מי שמחובר יכול לראות את הסיסמא
אתם פשוט תדעו שזה בשבילכם כי זה מיד ישלח
אבל גם אם אנשים אחרים ישלחו למס' הזה sms זה יגיע גם אליכם ואז תצטרכו פשוט להתעלם
עריכה:
אם אני אל טועה זה המייל להרשמה- dnjxnxfar @ gmail.com
לאקודם כל תודה!
בו נגיד אני רוצה להזמין משייןפשוט איתם קבוע יש סיפורים עם חברת המשלוחים ששולחת הודעה לטלפון כדי לבחור מרכז מסירה קרוב...
אז לכתוב את המספר הנ"ל שזה כאילו המספר שלי
אמור להיות עם זה בעיה?
אה
אוקי תודה!
אני פשוט מיואשת מההזמנות של שיין שמגיעות רחוק במיוחד אז כל מה שנראה לי אולי יכול לעזור אני קופצת..
כל האתרים לא עבדו לי...
יש עוד דרך?
? איך?יש שירות של אס אמ אס למייל
זה עולה חד פעמי ואח"כ רק לקבל זה בחינם
smsToMail? איך?
בכמה כסף חד פעמי?smsToMail
smscall10 gmail.com
לי יש מלפני כמה שניםבכמה כסף חד פעמי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים