מישהו יודע?יש דרך חינמית לקדם סרטון שהעליתי ליוטיוב?
אודה לכל העוזרים
אז עוד שאלה...לשלוח לינק לחברים במייל או בכל פלטפורמה אחרת,
זו הדרך שידוע לי בחינם.
ואם זה באמת סרטון מושקע וטוב
זה יכול להצליח, כי חברא חברא אית ליה.
ראיתי את זה על סרטונים שהעלתי, שדברים שהיו באמת טובים - הגיעו למספרים יפים .
שלחת ולא נכנסו?אבל הרבה לא נכנסים לקישור
תלוי באיזה נושא -מה נקרא מספרים יפים?
זה יפה מאד!שלחת ולא נכנסו?
אולי הכותרת לא מספיק משכנעת. ?
תלוי באיזה נושא -
אני לא זמר או בדחן שיכול להגיע למספרים של עשרות אלפים,
אבל באם רוב הסרטונים שהעלתי נמצאים סביב ה400 צפיות אולי קצת יותר,
אז כשיש כמה שעברו לאלפים [ואחד מהם לרבבה] זה נקרא מספרים יפים מאד [מבחינתי.]
תפרסם פהאז עוד שאלה...
יש לי רשימת דיוור לא רעה דוקא
אבל הרבה לא נכנסים לקישור
מה נקרא מספרים יפים?
הרצאות תורניות? או נושאים אחרים?אז אולי זה קצת יותר מורכב לא?
להתפלליש רעיון?
הרצאות תורניות מרתקות מאדהרצאות תורניות? או נושאים אחרים?
כי לגבי הרצאות תורניות לפי מה שהבנתי
שתי דברים מצליחים
א. רב מוכר.
ב. נושא מרתק, ופרסום [כנראה בעלות כלכלית] דרך אתרים.
ללא ספק כותרת טובה, ומילים מעוררות מחשבה מביאות צופים.
להתפלל
עד כמה שידוע לי יש בטלגרם קבוצות של שיעורי תורה עם אלפי צופים,יש קבוצות של הפצה במייל או וואטסאפ?
סליחה על הבורות....עד כמה שידוע לי יש בטלגרם קבוצות של שיעורי תורה עם אלפי צופים,
לא יודע איך משתמשים בזה, אבל מכיר אנשים שחברים בקבוצות כאלה.
זה על טלפוןסליחה על הבורות....
אבל איך מצטרפים לדבר כזה?
זה על מחשב או אנדרואיד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים