איך אפשר לראות סרטונים שהעתקתי מהמחשב לכרטיס מצלמה?

• פותח הנושא SYR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי שאלה דחופה מאוד:
כשאני מעתיקה סרטונים מהמחשב לכרטיס מצלמה אין אפשרות לראות אותם במצלמה.
מה אפשר לעשות כדי שכן אוכל לראות?

• הוסף לסימניות
אותו מצלמה שאיתה צילמו.
פשוט היה לי בעיה בכרטיס והיו צריכים לשחזר את כל התוכן.
אחרי זה רציתי להכניס בחזרה לכרטיס

• הוסף לסימניות
האמת שניסיתי לראות במצלמה אחרת. ולא עלה.
יכול להיות שבמצלמה שצילמו זה כן יעלה?

• הוסף לסימניות
האמת שניסיתי לראות במצלמה אחרת. ולא עלה.
יכול להיות שבמצלמה שצילמו זה כן יעלה?
ערכתי את ההודעה הקודמת והוספתי קישור, עיינו שם.
בינתיים בכל הצלמות שניסיתי אי אפשר סרטים, אולי תמונות.
בכל אופן אם יש למישהו פיתרון אשמח גם!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
פשוט תנסו לבדוק מה הסיומת של קבצי ההסרטות במצלמה, ותמירו כל סרט לסיומת קובץ כזו.

• הוסף לסימניות
פשוט תנסו לבדוק מה הסיומת של קבצי ההסרטות במצלמה, ותמירו כל סרט לסיומת קובץ כזו.
זה מה שטכנאי מחשבים עשה לי. עכשיו אני יכולה לראות אותם במלמה אבללא לפתוח. אני רואה אותם בקטן.

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה צריך להיות באותו הסדר שהמצלמה שומרת לא לזרוק סתם כך בתיקייה שיצרתם

• הוסף לסימניות
אולי אם אצלם סרטון במצלמה ולתוך התיקייה החדשה אכניס את הסרטונים
אוכל לראות אותם?

• הוסף לסימניות
צילמתי עם המצלמה תמונה חדשה שנכנס בתיקייה חדשה
לשם העתקתי את הסרטונים מהמחשב.
אבל עדיין רואים אותם בקטן
אולי אם אצלם סרטון במצלמה ולתוך התיקייה החדשה אכניס את הסרטונים
אוכל לראות אותם?
גם אם תסריטו עכשיו סרט ותעתיקו למחשב ומשם למצלמה, במקום הסרט הקיים, כנראה לא תוכלו לראות.
מצטער.

• תודה
Reactions: SYR
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על המענה המקצועי.
עכשיו אני יודעת שעשיתי כל מה שאפשר.
(הסיפור הוא שדפקתי כרטיס שלא שייך לי....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה