ערכתי את ההודעה הקודמת והוספתי קישור, עיינו שם.האמת שניסיתי לראות במצלמה אחרת. ולא עלה.
יכול להיות שבמצלמה שצילמו זה כן יעלה?
אתה אומר מניסיון?פשוט תנסו לבדוק מה הסיומת של קבצי ההסרטות במצלמה, ותמירו כל סרט לסיומת קובץ כזו.
זה מה שטכנאי מחשבים עשה לי. עכשיו אני יכולה לראות אותם במלמה אבללא לפתוח. אני רואה אותם בקטן.פשוט תנסו לבדוק מה הסיומת של קבצי ההסרטות במצלמה, ותמירו כל סרט לסיומת קובץ כזו.
צילמתי עם המצלמה תמונה חדשה שנכנס בתיקייה חדשהלא לזרוק סתם כך בתיקייה שיצרתם
צילמתי עם המצלמה תמונה חדשה שנכנס בתיקייה חדשה
לשם העתקתי את הסרטונים מהמחשב.
אבל עדיין רואים אותם בקטן
גם אם תסריטו עכשיו סרט ותעתיקו למחשב ומשם למצלמה, במקום הסרט הקיים, כנראה לא תוכלו לראות.אולי אם אצלם סרטון במצלמה ולתוך התיקייה החדשה אכניס את הסרטונים
אוכל לראות אותם?
זה עובד רק בתמונות, בכל אופן כך זה במצלמה שלי...אני חושב שזה צריך להיות באותו הסדר שהמצלמה שומרת לא לזרוק סתם כך בתיקייה שיצרתם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים