עזרה איך אפשר לשחזר "הגדרות בגימייל" לברית המחדל? / עזרה עם התוסף MailTracker

• הוסף לסימניות
התקנתי אתמול תוסף על כרום בשם mailtracker - דרך אגב תוסף מצוין, בלי עקבות......
זה עבד סופר מצוין!

עד היום בצהריים - רציתי לעדכן תוסף שחוסם מעקב מיילים שלי - חיפשתי בגוגל וראיתי שיש אפשרות לעשות זאת בהגדרות | כללי | תמונות | תופיע שאלה לפני הצגת תמונות חיצוניות - האפשרות הזו משביתה גם אימייל דינמי. ----- בחרתי את האופציה ולחצתי על שמירת שינויים.
ומאז אני לא מצליחה לעקוב אחרי מיילים עם התוסף של mailtracker,
שיניתי את הגדרות לקדמתו - אני תמיד רוצה לראות תמונות חיצוניות --- אבל זה לא עזר.....
הוספתי תוסף בשם pixelblock שחוסם מעקב מיילים שלי...

מה כבר עשיתי ולא עזר?
  • נכנסתי לחשבון כרום מחדש
  • התחברתי לגימייל מחדש
  • הסרתי את התוסף mailtracker וpixelblock , ועדכנתי מחדש רק את mailtracker...

מה עוד יכול להיות הבעיה?
כל מייל שאני שולחת כתוב לי - אין מעקב אחר אימייל בשיחה זו גם למיילים שאני יודעת בוודאות שאין להם חסימה למעקב!

1673447949099.png

• הוסף לסימניות
///

• הוסף לסימניות
מי יכול לתייג לכאן מישהו שמבין בזה......

• הוסף לסימניות
אולי עכשיו יהיה כאן מישהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה