איך אפשר לשנות מסכי פתיחה של תוכנות

• הוסף לסימניות
יש בעיה שחוזרת על עצמה בהרבה תוכנות שתמונת הפתיחה היה לא לענין מבחינת צניעות מה אפשר לעשות למשל בvideo studio של ulead

כמו כן אשמח לקבל המלצה לתוכנה לDVD שלא סובלת מהבעיה הנ"ל

תודה

• הוסף לסימניות
ב POWER DVD יש אפשרות לשנות את התמונה של האשה בפתיחת התוכנה.

נכנסים למאפיינים ומשנים SKIN.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;89405:
אם לא תסתדרי, תבקשי מ RCPRO יש לו סבלנות יותר ממני ואני ממש חי על זמן שאול...

אבל אולי יש לי קצת פחות ידע?:)
אבל אם בריס מפרגן לי שאני יכול להחליף אותו אז מה אנן נענן אבתריה???

בכ"א, אם הסתדרת - תודיעי, אם לא - אבדוק בערב.

• הוסף לסימניות
פתרון לא בדוק

באופיס כמה שאני זוכר אפשר לשמור תמונה באותו שם של הקובץ שמפעיל את התוכנה,
למי שיש סבלנות שיבדוק את זה
צריך לשים את התמונה באותו תיקייה של התוכנה
תבדקו ותגיבו

• הוסף לסימניות
תודה לכולם

מה התוכנה הזו שהקישור שלה מצורף למעלה עושה?
אני רוצה לדעת לפני שאני מתקינה

ואני עדין מחכה לתשובה לגבי הULEAD

• הוסף לסימניות
פתרון לטכנאים עבור ישומי adobe מפורט כאן
Http://shorturl.at/lsBO3
כמו כן ניתן לשאול שם לגבי כל יישום אחר
(לגבי כניסה ניתן לפנות באישי)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה