כללי איך אפשר לשפר את התמונה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשים את התמונה בגדול איך וכיצד ניתן לשפר אותה?

קבצים מצורפים

• אליהו גורגוב בצבא האדום.PNG
    KB 344.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בפוטושופ - עקומות- וקצת לשחק בניגוד,
זה מה אני יודע, לגודל סביר
אם ממש גדול, אפשר להמיר את זה לויקטורי באילוס' (לא הכי מקצועי)
הצלחה

• הוסף לסימניות
לא כדאי לווקטר- עדיף לסרוק ברזולוציה גבוהה מאוד- ויוצא ענק.

• הוסף לסימניות
להוסיף עוד פיקסלים למה שקיים אי אפשר- כך שלהגדיל יותר מידי לא כדאי.
גם לוקטר ממש לא כדאי- תמונות אנשים זה אחד הדברים שהכי לא יוצאים מוצלח בטרייס לוקטור.

אם את רוצה שיפור של מראה התמונה באופן משמעותי- אפשר אצלי בתשלום.
דוגמאות לעבודות קודמות אפשר לראות בתיק עבודות שלי.
פרטים, באישי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני רואה שנתנו רעיון לסריקה ברזולוציה גבוהה מאד,
קחו בחשבון שזה יצא קובץ ע-נ-ק שקשה מאד לעבוד איתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;971672:
להוסיף עוד פיקסלים למה שקיים אי אפשר- כך שלהגדיל יותר מידי לא כדאי.
גם לוקטר ממש לא כדאי- תמונות אנשים זה אחד הדברים שהכי לא יוצאים מוצלח בטרייס לוקטור.

אם את רוצה שיפור של מראה התמונה באופן משמעותי- אפשר אצלי בתשלום.
דוגמאות לעבודות קודמות אפשר לראות בתיק עבודות שלי.
פרטים, באישי.

בהצלחה!
הסתכלתי על תיק העבודות שלך
שיחזור התמונות -מדהים !!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;971591:
לא כדאי לווקטר- עדיף לסרוק ברזולוציה גבוהה מאוד- ויוצא ענק.

אפשר פשוט לצלם את התמונה במצלמה...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה