דירה קלאסית שמתוכננת עם מיקומים מאד ברורים של ריהוט בכמה וריאציות
סלון- אפשר כמו שסימנתי, ואפשר ספה מול הפתח אם זה יותר מתאים להם
2 חדרי הילדים- הארונות בנישה, המיטות יכולות לעמוד ב-2 הכיוונים וכנ"ל שולחן הכתיבה
חדר ההורים- הוא די מחייב את ההעמדה הזו
צפה בקובץ המצורף 1894431
סה"כ דירה ממש יפה -חדרים גדולים ומרווחים שכבר עשו להם נישות לארונות --שכדאי לנצל באמת לארונותשלום לכולם,
אחותי בעז"ה עומדת לעבור לדירתה ומעונינת לרהט את הדירה.
בסלון מעונינת להכניס ספה הלוואי של 3, שולחן, וארון ספרים.
תודה רבה ממש!סה"כ דירה ממש יפה -חדרים גדולים ומרווחים שכבר עשו להם נישות לארונות --שכדאי לנצל באמת לארונות
ואת סידור המיטות הרעיון נ"ל של @רותי וינברג --- מצוין לדעתי
מה שהפריע לי --זה המטבח הקטן יחסית -- אז מציע רעיון להגדלת המטבח -- לשיקולכם אם זה מעשי
היו לי עוד כמה רעיונות מעניינים קצת לפתוח את הבית יותר -- אבל זה כבר כרוך בשינויים יותר משמעותיים
אם זה מעניין -- אז אעלה משהו בהמשך
המרפסת לא ממש בהמשך המטבח וזה לא יתקבל יפה לדעתי -- יש לי גם רעיון להחזיר את חדר הכביסה אם הם רוציםתודה רבה ממש!
הם חשבו להגדיל את המטבח ע"ח המרפסת הצמודה, לא עדיף?
אם זה פשוט לך,המרפסת לא ממש בהמשך המטבח וזה לא יתקבל יפה לדעתי -- יש לי גם רעיון להחזיר את חדר הכביסה אם הם רוצים
נשמח לקבל רעיונות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //