איך אתם מבינים את הציורון הזה?

• הוסף לסימניות
מה נראה לכם הנושא?
ציור שילווה כתבה.
צויר באמצע הלילה בתנאים מטושטשים.
תודה!

• הוסף לסימניות
בעיות גדילה?

• הוסף לסימניות
כמובן שנראה בעיות גביהה

חמוד!

• הוסף לסימניות
הוא מ-א-ד רוצה להיות גבוה...

• הוסף לסימניות
מקסים!
אמא'לה, מתי אגיע לגובה הזה?! :)

• הוסף לסימניות
מתוק ממש!!!!!
"אוף!
כמה שאני מתאמץ אני לא מגיע לכזה גובה"

• הוסף לסימניות
ליהות יותר גבוה ממה שאני באמת?
ציור מקסים

• הוסף לסימניות
מקסים! ונראה מובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;702825:
מה נראה לכם הנושא?
ציור שילווה כתבה.
צויר באמצע הלילה בתנאים מטושטשים.
תודה!

איור מתוק ומקסים!
(לדעתי זה ששמת ג'ירפה אומר שהוא רוצה להיות יותר גבוה ממה שצריך...כי ג'ירפה היא גבוהה מהרגיל)

--נראה לי שהאצבעות שתומכות בכיפה חדות מדי.

• הוסף לסימניות
רוצה לגבוה, רוצה להגיע לגובה. ציור יפה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;704212:
איור מתוק ומקסים!
(לדעתי זה ששמת ג'ירפה אומר שהוא רוצה להיות יותר גבוה ממה שצריך...כי ג'ירפה היא גבוהה מהרגיל)
אם אינני טועה הזירפה מככבת בטיפות החלב ואצל רופא הילדים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה