איך אתם מגבים את החומר שלכם?

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היה לי דיסק חיצוני, שנדפק אחרי כמה זמן.

מה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת. אמרו לי לשים בענן. זה בטוח? (גם מבחינה בטיחותית וגם מבחינת זה שלא ימחק בגלל משהו)

• הוסף לסימניות
לטקסטים-דרופבוקס
לדברים יותר כבדים כמו קטעי עריכת וידאו ותמונות- דיסק חיצוני.

• הוסף לסימניות
קבצי אינדיזיין ואילוסטרייטור מכילים לינקים, כך שכאשר מעלים לענן (יש לי בבזק) כל הקישורים נאבדים.
לענן אפשר להעלות רק קבצים ולא תיקיות, זה המון עבודה.

יש דיסק חיצוני מומלץ, או עוד רעיון?

• הוסף לסימניות
גיבוי הכוונה שהחומר נמצא בשני מקומות, אם מוחקים את המקור אחרי הגיבוי אז זה לא 'גיבוי', הכי בטוח זה בענן, יש היום 'עננים' שנותנים 50 GB או יותר, ואפילו ללא הגבלה.
גם אם מגבים בדיסק קשיח חיצוני, צריך שיהיה קובץ מקור במחשב או בגיבוי נוסף.
(אגב, C וD במחשב עפ"י רוב זה דיסק אחד).

• הוסף לסימניות
כשפרוייקט נגמר, אני צורב אותו על DVD. רוב רובם של הספרים שאני מעמד הם הרבה פחות מ-4GB!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1254156:
כשפרוייקט נגמר, אני צורב אותו על DVD. רוב רובם של הספרים שאני מעמד הם הרבה פחות מ-4GB!

העניין הוא שהמגמה הברורה היא לתפוס כמה שפחות שטח פיזי. אם כל פרויקט נצרב על דיסק אתם צוברים הררים של (אלבומי) דיסקים.
דבר נוסף, דיסקים הם פגיעים יותר הן מדיסק קשיח, דיסק און קי וקל-וחומר מהענן.
נקודה אחרת, פחות ופחות מחשבים מגיעים עם אופציה לקריאת דיסק.

ברור שעתיד הגיבוי הוא בענן.

• הוסף לסימניות
תלוי כמובן באיזה חומר מדובר. במקרה שלי אני מכניס 10 או יותר ספרים ב-DVD אחד, כך שקריירה שלימה תוכל להכנס בקופסת דיסקים אחת. המקום זה ממש לא הבעיה עבורי.

זה גם זול. אפשר לשלוח העתק ללקוח. זה לא יכול להתקלקל בקלות, וזה לא נתון לפשיטת רגל של חברת הענן הנבחרת שלך שיגרום להפסיד את כל הגיבויים.

בקיצור -- לא לשכוח את השיטות הישנות והטובות ולא תמיד צריך להתפתות לכל דבר חדש שמתחדש...

• הוסף לסימניות
1. א"א להעלות תיקיות לענן? אז איך אפשר לשמור על הסדר?
2. איך אפשר לשמור פעם אחת ושיתעדכן בגיבוי אוטומטית? (עדיין לא הבנתי איזה סוג גיבוי.. דיסק DVD לא יעזור לכמות של החומר שאני מחזיקה -משהוא כמו 100 GB)

• הוסף לסימניות
דרך התוכנות למיניהם, ניתן להעלות גם תיקיות.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות.
מה זה ענן?

• הוסף לסימניות
למישהו יש המלצה לשיטת גיבוי טובה מן המחשב לארדיסק חיצוני?
תוכנה טובה וידידותית?

• הוסף לסימניות
התקנתי את התוכנה מה היא אמורה לעשות?
מאיפה לאיפה היא אמורה לגבות ומתי היא מגבה?

• הוסף לסימניות
ומה תעשה אם הם פושטים רגל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1256285:
ומה תעשה אם הם פושטים רגל?

מצחיק קצת , אני שומע הרבה את השאלה הזאת ,

האמת שהסיכוי שחברה בסדר גודל של carbonite תפשוט רגל בצורה לא מבוקרת היא הרבה הרבה יותר נמוכה מאשר שהדיסק החיצוני שלך ישבוק חיים או שתחליף מקצוע פעמיים ...

אנשים חושבים על חברות ענק במושגים של חנות מחשבים בבני ברק(במושגים של בפשיטת רגל)

נקודה למחשבה , אפילו אם באופן תיאורטי החברה פשוט תיעלם מבחינה פיננסית , זה די ברור ששאר החברות שעוסקות בתחום ידאגו ללקוחות שלה , גם מהסיבה הברורה של מאגר הלקוחות , אבל יותר מזה כדי להשאיר את השוק קיים ואמין .
אם אנשים יפגעו מחברת גיבוי בענן זה יפגע בעיקר בחברות האחרות (גוגל אמזון אפל ) והם לא יתנו לזה לקרות .

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה