כללי איך אתם מגדילים את התמונות שלכם?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא הגדיל תמונה מימיו?
אף אחד כאן לא הכין פוסטר על כמה מטרים?

אנא, שתפו בצורת ההגדלה המומלצת.

• הוסף לסימניות
בעיקרון, להגדיל תמונה ולהישאר באותה איכות - זה לא דבר פשוט בכלל.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=26107&highlight=%E4%E2%E3%EC%E4

אם מדובר בהגדלה של תמונה לגודל כמה מטרים למטרה של צפייה ממרחק - לשלט רחוב וכדו' - ממילא האיכות יכולה להיות קטנה יותר. עד כמה? זה תלוי בגודל שרוצים, במרחק ממנו אמורים להתבונן בתמונה וכו'.

• הוסף לסימניות
בת חן, בהמשך להמלצות הקודמות שלי, הנה לינק להורדת Genuine Fractals 6.01 Professional התוכנה המובילה בתחום הגדלת תמונות מקצועית.
http://uploadbox.com/files/HKEYsiw1GG

אבל חשוב להבין שזה לא "קליק וגמרנו"
יש הרבה משתנים וכיוונונים שצריך לעשות אם רוצים תוצאות טובות באמת.

אשמח אם תעדכני ותשתפי אותנו בחוויית השימוש בתוסף.

אזהרה: שימוש בתוכנות בלי רישיון הוא מנוגד לחוק. קישור זה מוגש לצרכים עיוניים בלבד
:rolleyes:;):cool:

• הוסף לסימניות
ידעתי שחייבת להיות דרך מקצועית לעשות זאת.
תודה על הקישור.

אעדכן אתכם בהמשך....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחרי שיש לי את שלושת החלקים כיצד אני מתקינה אותם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת חן כותרת;269038:
אחרי שיש לי את שלושת החלקים כיצד אני מתקינה אותם?

מחלצת את הRAR (הוא מזהה אוטומטית שיש 3 חלקים ומחלץ את התוכן מהכל ביחד)
ומתקינה באמצעות קובץ ההתקנה, כמו כל תוכנה.

• הוסף לסימניות
אוי , אוי, הלוואי שזה היה כזה פשוט...

אני מקוה שדרך החתחתים שעברתי תגיע עוד מעט לסיומה.
תעזרו לי?
כנראה שהתוכנה המהוללה מותקנת אצלי במחשב. אך האם היא עובדת דרך פוטושופ? היכן אני מוצאת אותה?

דחוף דחוף - כי כבר העבודה היתה צריכה להיות גמורה - אבל גמורה - כבר אתמול.

תודה מראש!

(שעיה, אתה כאן?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה